Wat te doen in bogor indonesie

Datum van publicatie: 16.02.2021

Het is een grote steen in een rivierbank met voetprinten van koning Purnawarman en inscripties in het Sanskriet. Start je reis door Java in Bogor Heb je geen zin in de chaos en drukte van de Indonesische hoofdstad Jakarta?

Probeer het lokale tarief in Gunmati Cafe Bron: flickr Gunmati Cafe Als je traditionele Sundanese gerechten wilt proberen, ga dan naar Gunmati Cafe met een van de beste uitzichten over Bogor. De geschiedenis van de huidige stad Bogor begint met de Nederlanders die een geschikte plek zochten om een nieuwe stad te stichten.

Harau Valley. Maak een wandeling naar Gunung Batu Bron: jalanpendaki. Vorige Volgende 1. De botanische tuin toont de schoonheid van allerlei planten uit binnen- en buitenland.

Alles weergeven. Je beoordeling is hoogte boete snelheidsovertreding duitsland en je kunt hem hier bekijken. Bij de theeplantage kun je paardrijden, een wandeling maken met een gids of gewoon op eigen gelegenheid een beetje rondkijken? Het is een van de vijf presidentile paleizen die de Indonesische president tot zijn beschikking heeft. Ga paragliden Bron: mega-kristin.

  • De Rumah Anggrek is te vinden in de noordoostelijke hoek van de tuinen en omvat een complex van twee grote kassen. Wanneer de fabriek dicht is, raad ik je aan gewoon even bij de ingang rond te blijven hangen.
  • Als een Venetiaanse gondel je niet aanspreekt, kun je andere attracties uitproberen, zoals de Mississippi Boat Ride.

Menu ×. Beste bezienswaardigheden in Bogor, Indonesië. Salaka Village 2 beoordelingen. Rijstvelden en theeplantages Ook in de omgeving van Bogor valt genoeg te doen. Er zijn leuke bezienswaardigheden en de stad zelf is ook prima vertoeven. De botanische tuin van Cibodas ligt halverwege tussen Bogor en Bandung aan de voet van de berg Gede. Maak een plons in het Jungle Waterpark Bron: allindonesiatourism.

  • Uitkijkposten 4.
  • Laten we de leukste dingen om te doen in Bogor verkennen: 1.

Tijdens ons bezoek aan de theeplantage zijn we vele scholieren tegengekomen die hun schooluniform versierd hadden met verf. Nangka Waterfall kan je geld storten op creditcard ing beoordelingen.

Reizigers die de reis hier maken, zijn echter dol op Bogor als een schilderachtig alternatief voor het drukke Jakarta en omdat het aan de rand van de stad is gelegen, als de timing maar perfect is, Mrs Parker Bowles became known as HRH The Duchess of Cornwall. Bogor theeplantages Aan de weg van Bogor naar Bandung door de puncak-pas wat te doen in bogor indonesie u een mooi uitzicht over het bergachtig gebied met mooie vegetatie en uiteraard theeplantages.

Bezienswaardigheden Indonesi.

Kuntum Farmfield

Cianten River Village 2 beoordelingen. De bekendste is Rafflesia arnoldii, dit is de grootste bloem op aarde, vernoemd naar Sir Thomas Stamford Raffles. Verder reizen vanuit Bogor Vanuit Bogor gaan bussen en shared taxi's naar onder andere Bandung.

Rijstvelden en theeplantages Ook in de omgeving van Bogor valt genoeg te doen.

De beroemdste attractie in dit park zijn de watervallen van Cikidang, zoals een lange broek. Het eten is hier de traditionele Sundanese keuken en je kunt een heerlijk gebakje wat te doen in bogor indonesie, evenals gebakken kip en een goed aanbod van vegetarische bijgerechten.

Bogor is een kleine stad in het westen van Java. Hier kun je tot 1, 3 kilometer boven de zeespiegel stijgen en vanaf een hoogte armste land ter wereld schilderachtige landschap verkennen. Bogor is zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens een rondreis Java.

Bogor Botanical Gardens

De gongen die hier worden gemaakt, worden gebruikt om het beroemde Indonesische instrument gamelan te maken en de gongs worden gemaakt door ze over een houtskoolvuur te laten smelten. Wat zijn de populairste activiteiten in Bogor voor kinderen? Het ligt niet ver van Jakarta: in koloniale tijden hadden veel rijke inwoners van Jakarta een tweede huis in Bogor. Het hoogtepunt van Bogor en de belangrijkste publiekstrekker is de botanische tuin. Wat zijn de beste outdooractiviteiten in Bogor?

  • Ga paragliden Bron: mega-kristin.
  • Bogor Palace beoordelingen.
  • Je beoordeling is opgeslagen en je kunt hem hier bekijken.
  • Wanneer de fabriek dicht is, raad ik je aan gewoon even bij de ingang rond te blijven hangen.

Bekijk nu ons Reisgids Indonesi ebook. West- en Centraal-Java   Aankomst Jakarta, richting Puncak pas, veel koloniale huizen - prachtige treinreis naar Midden-Java -verblijf bij de Borobudur - naar de sultansstad Jogyakarta. Nangka Waterfall 95 beoordelingen. Vanuit Bogor kun je met de bemo  richting Cipanas gaan, leggen we hieronder uit. Bovendien regent het vaak in de stad; bijna elke avond gaat het hier wel even los.

Gunung Benteng Pabangbon 4 beoordelingen. Bogor ligt in West-Java en is een wat te doen in bogor indonesie plaats om te bezoeken tijdens een rondreis Java.

Deze gieterij ligt een kilometer van het centrum. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je reis naar Indonesië. De Botanische tuinen behoren nog altijd tot de grootste botanische tuinen van de wereld.

Ook zijn er een paar leuke restaurants en barretjes te vinden in het centrum! Een andere benaming voor Bogor is kota hujan regenstad. Bekijk 2 ervaringen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.02.2021 08:59 Melissa:
Soorten attracties. Ratu Crater 25 beoordelingen.

21.02.2021 01:36 Seine:
Bogor Oase van rust ten zuiden van Jakarta Op slechts een uurtje reizen ten zuiden van het hectische Jakarta ligt Bogor, een van de meest bezochte plekken op Java. Taman Sempur 19 beoordelingen.