Weer op mallorca in mei

Datum van publicatie: 07.02.2021

Vanaf 23 november stelt Spanje het tonen van een negatieve PCR-test verplicht voor reizigers uit Nederland die met het vliegtuig of met de boot inreizen.

Gemiddeld is het maximaal 26°C in september op Mallorca en minimaal rond de 22°C.

Majorca Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten. De watertemperatuur ligt rond de 14°C. Lente  Mrt. De warmste maanden op Mallorca zijn juli en augustus met gemiddeld 29°C. Palma de Mallorca hoort bij Spanje. Welkom op Klimaatinfo.

Regen dagen. Lees meer over ons cookiebeleid. De zon schijnt 7 uur per dag en er zijn 11 regenachtige dagen met 57 mm neerslag. Veelgestelde vragen Waar ligt Palma de Mallorca! De zon schijnt steeds vaker. Vanaf 23 november stelt Spanje het tonen van een negatieve Weer op mallorca in mei verplicht voor reizigers uit Nederland die met het vliegtuig of met de boot inreizen.

Klimaat Mallorca

Hoelang is het vliegen naar Mallorca? Hoe was het weer? Weer in april in Palma de Mallorca. Zonuren p. Meivakantie met veel zon Meivakantie Mallorca — In de maand mei gaan de temperaturen overdag gemakkelijk richting de graden.

  • Het ligt in een kaarsrechte lijn op 1. In november kunnen de avonden en nachten vrij koud zijn op Mallorca, met een gemiddelde van 12 graden in deze herfstmaand.
  • Meivakantie met veel zon Meivakantie Mallorca — In de maand mei gaan de temperaturen overdag gemakkelijk richting de graden. Meer kans op regen November Mallorca — De herfst is begonnen op het Spaanse eiland, met een gemiddelde van 19°C is het nog steeds aangenaam warm weer.

In de vakantiemaanden juni, juli how to remove wallpaper on computer augustus kun je 12 tot 13 uur zon per dag verwachten.

Het seizoensminimum is 20C! Daarnaast zijn er meerdere golfbanen voor alle niveaus. Klimaat Mallorca juli - In de maand juli is het gemiddeld 29C overdag en in de nacht 19C, een van de warmste maanden van het jaar?

Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie, weer op mallorca in mei. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap.

Mallorca Jaarlijks Weer

In de herfst is het in Mallorca gemiddeld 19°C. Gemiddeld is het maximaal 15°C in december op Mallorca en minimaal rond de 12°C. Oké, er kan wel eens een regenbui vallen, maar het regent bijna nooit de gehele dag. Max temp Min temp Uren zon p.

Er vallen soms hevige buien in de herfst, maar zelden valt er regen voor een langere periode. Kijk dan eens naar de Gran Canaria of Lanzarote. In het hele land geldt een avondklok van tot uurbehalve voor de Canarische eilanden.

Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. De temperaturen stijgen en het zeewater warmt weer op mallorca in mei op.

De temperatuur op Mallorca

Kijk dan eens naar de Gran Canaria of Lanzarote. In het berggebied daarentegen kan het in januari en februari op de toppen sneeuwen. De zon schijnt 7 uur per dag en er zijn 11 regenachtige dagen met 57 mm neerslag. Hier is het over het algemeen een stuk koeler en natter.

Bekijk het actuele reisadvies voor Spanje op de site van de Rijksoverheid.

  • Mallorca scoort een gemiddelde van 7.
  • Wil je een vakantie naar Mallorca boeken, neem dan een kijkje bij de volgende reisorganisaties die een ruim aanbod aan zonnige Mallorca-vakanties in de aanbieding hebben:.
  • U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het jaar om naar Palma de Mallorca te gaan.
  • Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze statistieken zijn samengesteld uit de weerberichten van de laatste jaren van de maand mei.

Regenval in Mallorca in Mei weergrafiek. Max Temp 16 17 21       Min Temp 7 9 12       Zonuren 6 7 8       Regendagen 11 11 9       Zee Temp 15 15 18 Klimaat Mallorca - Voorjaars temperaturen De maanden maart, weer op mallorca in mei, april en mei zijn populaire reismaanden. Klimaat Mallorca januari 7 uur 43 mm Klimaat Mallorca februari 8 uur 37 mm Klimaat Mallorca maart 9 uur 28 weer op mallorca in mei Klimaat Mallorca april 10 uur weer op mallorca in mei mm Klimaat Mallorca mei 12 uur 36 mm Klimaat Mallorca juni 12 uur 11 mm Klimaat Mallorca juli 13 uur 6 mm Klimaat Mallorca augustus 12 uur 22 mm Klimaat Mallorca september 10 uur 52 mm Klimaat Mallorca oktober 8 uur 69 mm Klimaat Mallorca november 7 uur 59 mm Klimaat Mallorca december 6 uur 48 mm Gemiddelde zeetemperatuur:.

De winters zijn zacht en de temperatuur blijft bijna altijd boven het nulpunt. Net als de Canarische Eilanden behoort Mallorca tot de top vakantiebestemmingen in Spanje? Het weer in Mallorca in mei is perfect. Het weer in februari: Ook februari is koud en tref je maar weinig volledig zonnige dagen. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan tom ford a single man netflix.

Klimaat Palma de Mallorca

Santanyí in mei. De temperatuur doet er elke week een schepje bovenop. Wat is je naam? Heerlijke temperaturen en weinig neerslag.

Hoeveel inwoners heeft Mallorca. Mallorca aanbiedingen. Weer Mallorca februari Gemiddeld is het maximaal 14C in februari op Mallorca en minimaal rond de 10C.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.02.2021 19:59 Cengizhan:
De zeetemperatuur ligt rond de 19°C. In de zomer is het in Palma de Mallorca gemiddeld 28°C.

11.02.2021 15:19 Armand:
Wat is de gemiddelde temperatuur in Mallorca in mei? Reis naar Mallorca in mei - FAQ.

11.02.2021 11:22 Renuka:
Het gemiddelde klimaatcijfer voor Palma de Mallorca is een 8,8. Gemiddeld is het maximaal 14°C in februari in Palma de Mallorca en minimaal rond de 10°C.