Manege de vliet leidschendam

Datum van publicatie: 15.02.2021

En je blijft ook gezellig eten natuurlijk. Als u de behandelaar informeert kan deze komen, hij of zij neemt voorzorgsmaatregelen. Deze twee bewijzen van professionaliteit, veiligheid en deskundigheid t.

Ook mogen paarden van buitenaf het terrein niet betreden. Wij hebben een hygiene protocol opgesteld om verdere verspreiding te voorkomen. We zijn uiteraard super blij en dankbaar voor de bijdrage aan het opknappen van de stallen en de kans om onze instructeurs op te leiden voor het werken met kinderen met een beperking. De zomer is helaas alweer voorbij en ponykamp ligt achter ons. De lessen en activiteiten kunnen gewoon doorgaan.

We hebben weer drie superleuke maar ook superzware weken gehad. Droes is in Nederland geen aangifte plichtige of bestrijdingsplichtige ziekte en de overheid neemt dan ook geen maatregelen als er ergens droes optreedt.

Maak op zondag 17 september kennis met een aantal van onze pony's bij het Stadsontbijt manege de vliet leidschendam Voorburg. Deze twee bewijzen van professionaliteit, veiligheid en deskundigheid t, manege de vliet leidschendam. Meld je dan svp af zodat we hier in het rooster rekening mee kunnen houden.

Informatie over Paardenhouderij De Windhoek in Leidschendam

Elke dag zijn hier tientallen kinderen die dol zijn op onze pony's en voor wie de paardrijles het hoogtepunt is van de week. Daarmee is Hestar de komende drie jaar verzekerd van een plek in het hart van de gemeente. Ik weet niet of je dit enigszins op weg helpt? We hebben weer drie superleuke maar ook superzware weken gehad.

Hestar Cadeaubonnen. Naast veel rijplezier door bos en hei worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes, avondwandeling en een dagje uit.

  • Mooi op tijd voordat de herfst aanbreekt!!!
  • Laat het ons weten via een mailtje of kom even langs.

Maar ook is er veel opgeruimd, en schoongemaakt, dit wordt momenteel door de dierenarts onderzocht. Deze paarden hebben verhoging.

We zijn superblij met de bijdrage van de Lionsclub Prinses marianne Voorburg!!. U gebruikt een adblocker. Daarom organiseert manege Hestar die dag een 'dag op de manege'. Helaas is er op onze manege een verdacht geval manege de vliet leidschendam Droes geconstateerd, Windsor Castle. Laatst toegevoegd Diverse legpuzzels stukjes 2 dagen geleden.

Business area:

Op 23 sept was de officiele start en wethouder Nadine Stemerdink was aanwezig om dit een extra feestelijk tintje te geven. Alleen voor leden. Droes is een besmettelijke paardenziekte vergelijkbaar met een kinderziekte.

Hieronder een overzicht van de manege de vliet leidschendam en de antwoorden op veelgestelde vragen. Tijdens het ontbijt kunnen de kinderen een rondje stappen op een aantal pony's van manege Hestar.

Misschien kun je haar PB-en. Wij hebben een hygiene protocol opgesteld om verdere verspreiding te voorkomen. En werken in new zealand pony's genieten daar volop in het weiland! En je blijft ook gezellig eten natuurlijk.

Paardrijden

Daarom hebben we op deze middag speciaal voor onze 'wachtende kinderen' leuke activiteiten georganiseerd: de kids konden knutselen, spelletjes doen, ponys poetsen en knuffelen en natuurlijk ook een rondje rijden. Mede door het slechte weer waren we met een beperkt aantal mensen maar wat is er hard gewerkt en wat zijn we blij met de resultaten:.

Nu nog even nagenieten. De Lionsclub Pr.

Uiteraard zijn er spelletjes en kan er geknuffeld worden met onze pony's. Meeste reacties. We strijden in teamverband voor de eer. Ga naar pagina   1ik begrijp het? En na de mei-vakantie gaan we kijken manege de vliet leidschendam we nog moeten aanpassen ivm schoolroosters die ook langzaam weer beginnen.

Gemaakt met behulp van pubble. Ok, 2 2 Volgende.

MANEGE DE VLIET Map

U gebruikt een adblocker. Donderdag - Op zaterdag 16 september is de landelijke open dag van de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra. Of je geplaatst bent in je voorkeursweek hoor je zo snel mogelijk.

Hieronder een overzicht van de maatregelen en de antwoorden op veelgestelde vragen! Dit geldt niet alleen voor Esbi, maar ook voor onze andere buren zoals Hockeyclub Cartouche en Tenniscentrum Overdam, manege de vliet leidschendam.

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen of opmerkingen zijn kunt u deze stellen aan het personeel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.02.2021 01:12 Adib:
Het vervoer van paarden naar- en van het erf is vooralsnog niet toegestaan.

18.02.2021 14:59 Jeremias:
Hestar Cadeaubonnen.