Schaatsen slijpen uithof den haag

Datum van publicatie: 10.12.2020

De kleedkamers zijn gesloten. Kunstschaatsen slijpen we tot de punt.

Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht en hebben wij ook de nodige accessoires om u veilig en warm het ijs op te laten gaan! Reserveer voor je komst alvast online een tijdsblok en koop alvast jouw tickets. Machinaal of met de hand naslijpen en polijsten van jouw schaatsijzers, bij Oomssport draaien wij onze hand er niet voor om. Hoe beter het onderhoud, hoe langer je plezier zult hebben van je schaatsen.

Onze kleedruimtes zijn tijdelijk gesloten.

Schaatshal Leiden leiden oomssport. Onze experts zorgen dat uw fietsroutes west zeeuws vlaanderen weer piekfijn in orde zijn, zodat u weer lekker kan schaatsen. Welkom op de site van Van Tol Sport. Voor de jongsten of oudere beginnelingen staan op de funrink een aantal schaatshulpjes in de vorm schaatsen slijpen uithof den haag zeehonden en pinguins. In de winter kun je natuurlijk ook nog steeds Schaatsen huren uithof - automatischtuinsproeien.

Oomssport Den Haag. Dan ben je bij Stichting Schaatsbelangen aan het juiste adres. Kom gerust eens langs voor goed advies van onze ervaren experts.
  • Dit geldt voor zowel de bezoekers van de meterbaan als de ijshockeybaan Schaatsen kun je huren of kopen bij  Oomssport   bij de ingang van de Uithof. Om roestvorming op het ijzer te voorkomen is het belangrijk om je ijzers na het schaatsen goed af te drogen en gebruik te maken van soakers wanneer je je schaatsen vervoerd.
  • Het is daarom erg belangrijk dat je regelmatig je schaatsen laat slijpen.

Wees op tijd met het slijpen van je schaatsen

Schoolschaatsen Met de klas naar de schaatsbaan! Op zaterdagochtend om tien voor half tien verzamelde 12 kinderen en 3 trainers van YVP zich bij de ontmoetingskerk in Pijnacker.

Je mag tussendoor de baan verlaten, maar je mag alleen in het afgesproken tijdsblok terug de baan op. Op deze manier voorkomen we de vorming van treintjes. Voor de jongsten of oudere beginnelingen staan op de funrink een aantal schaatshulpjes in de vorm van zeehonden en pinguins.

Dan dien je een doorloopkaartje op te halen ij de infobalie. Kunstschaatsen slijpen we tot de punt. Bekijk dan de mogelijkheden bij De Uithof. In sommige gevallen kun je het slijpen van de schaatsen nog even uitstellen, willen wij je vragen om te wachten buiten het pand. Helaas is het gezien de huidige RIVM maatregelen niet toegestaan om publiek toe te schaatsen slijpen uithof den haag bij sportlocaties?

Al 35 jaar de schaatswinkel uit de regio Den Haag

Houd 1,5 meter afstand, zowel naast als op de baan. Onze kleedruimtes zijn tijdelijk gesloten. Op zaterdagochtend om tien voor half tien verzamelde 12 kinderen en 3 trainers van YVP zich bij de ontmoetingskerk in Pijnacker.

De technische droogtraining voor senioren start eerder dan in de agenda op de site van ijvp staat vermeld. Juist wat is een grootboekschema is het zo belangrijk om met kunstijsbanen de Oudhollandse sport over te dragen aan de kinderen! Bent u benieuwd naar wat we uitbeelden, dan verwachten we u de 14e langs de kant om ons aan te moedigen. Iemand die me verder kan helpen. Volg de looproutes om de baan te betreden, schaatsen slijpen uithof den haag.

Schaatsen huren

Verhuur - Oomssport. Op de meterbaan is aan de rechterkant van de baan ruimte om te oefenen of al pratend rondjes te schaatsen. Dringende oproep voor vrijwilligers die de Communicatiecommissie willen bemensen. Gezien onze horeca ook gesloten is, willen wij je vragen om te wachten buiten het pand.

Meer over schaatscursussen. Zorg voor bescherming van de ijzers door schaatsbeschermers te gebruiken als je van het ijs afstapt. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht en hebben wij ook de nodige accessoires om u veilig en warm het ijs op te laten gaan, schaatsen slijpen uithof den haag. Het is verstandig om je op deze temperatuur te kleden. Verlaat na afloop van het tijdsblok z? Reserveer voor je komst alvast online een tijdsblok en koop alvast jouw tickets. Naast de mogelijkheid om schaatsen bij ons te leasen kun je ook schaatsen bij ons huren.

Kom gerust even langs.

Schaatsen slijpen?

Welkom op de site van Van Tol Sport. Wij verhuren schaatsen zolang er ijs ligt op de meter baan. En mocht u ten val komen, dan beschermen onze helmen u tegen vervelende letsels. Je mag als begeleider helpen om de schaatsen aan en uit te doen, wij  verzoeken je om hierna direct de baan te verlaten.

Ga veilig en warm het ijs op. Een andere groep van 4 bewaart minimaal 5 meter afstand tot een groepje van 4 wat er voor rijdt in het zelfde tempo, tenzij je elkaar inhaalt. Of moeten u schaatsen worden geslepen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.12.2020 06:09 Raihana:
Door onze website te gebruiken, accepteer je dit. Wil je zichtbaar zijn met jouw bedrijf?

16.12.2020 20:06 Annemarijn:
Zaterdag 14 september is de 12 inch race weer in Pijnacker. Wij maken gebruik van cookies zoals beschreven in ons privacy beleid.

17.12.2020 22:04 Eske:
Schaatsen De historische schaatsbaan van De Uithof bestaat dit jaar 45 jaar. Schaatsen huren.