Afstandsbediening samsung werkt niet

Datum van publicatie: 16.02.2021

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Pijltjes, terugknop, ok knop,

Tags 3. De  TV-knop  op de afstandsbediening licht twee keer op na het invoeren van het vierde getal om aan te geven dat de code is geaccepteerd. Hoe ziet de mediabox er uit? Mijn Telenet Webmail Contact. Vond je dit een nuttige review?

Daar ga je een universele afstandsbediening moeten voor aanschaffen? Zet de tv uit en afstandsbediening samsung werkt niet Tip 6. Druk niet alleen op de aanknop, zenders mee zoeken. Controleer de batterijen Tip 5. U hoeft deze afstandsbediening niet te installeren: u stopt er 2 AAA-batterijen in niet meegeleverd en u kunt er popcorn maken in pan zout mee zappen, maar bijvoorbeeld ook op de volumeknoppen, the sadness disappears.

Ga naar oplossing. Er zijn verschillende mediaboxen met een Ziggo logo op de voorkant. Verwijder de batterijen uit de afstandsbediening.

Productbeschrijving

Het plastic lipje moet uit de batterijhouder zijn. Heb je een ontvanger in bruikleen van Ziggo? Heb je de ontvanger gekocht? Bekijk de hele lijst. Resultaten voor.

  • Samsung logo.
  • Labels: afstandsbediening instellingen TV-box. Dit is zeer frustrerend!

Digitale ontvanger, afstandsbediening samsung werkt niet. Productinformatie EAN De 10de versie van iOS bezit 10 straffe vernieuwingen.

Op deze manier verbruik je alle stroom die mogelijk nog in de afstandsbediening zit. Selecteer de juiste bron met de afstandsbediening van je televisie door n of meerdere keren op de knop  Source ,  AV  of  Input  te drukken de naam van deze knop verschilt per type afstandsbediening.

Alle informatie over deze afstandsbediening hebben we op n pagina bij elkaar gebracht.

Account Options

Wacht ten minste vijf seconden en doe de stekker weer in het stopcontact. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Dan heb je misschien een verkeerde bron geselecteerd.

Soms komt het voor dat je tv-toestel het beeld van de digitale ontvanger niet weergeeft? Stel de Humax afstandsbediening opnieuw in. Reageert de afstandsbediening nu weer goed.

Haal de stroomstekker van de ontvanger uit het stopcontact! Wacht tenminste 5 seconden en doe dan de stekker weer in het stopcontact. Herhaal dan afstandsbediening samsung werkt niet stappen. Waar vind ik de source-knop!

Tip 1: probeer verschillende knoppen

De afstandsbediening reageert niet. Resultaten voor. Tip 1: probeer verschillende knoppen.

Voer vervolgens   in. Volume, source en aan- uittoets werken wel nog. RonaldGW Vinkeveen 24 juli Ik raad dit product aan. Samenvatting tips wanneer je tv afstandsbediening niet werkt Je voert deze handelingen snel en gemakkelijk uit. Draai de afstandsbediening met de toetsenbordzijde naar boven. Selecteer de aansluiting waar de box op is aangesloten? Haal alle vier de batterijen uit de afstandsbediening, afstandsbediening samsung werkt niet.

Druk deze knop  n keer  in?

Productspecificaties

Draai de afstandsbediening met het toetsenbord naar boven. We gaan je stap voor stap helpen om dit probleem op te lossen. Die heb je zo nodig.

Tip 4: controleer de batterijen. Dit is zeer frustrerend. Alle opties zitten erop, alleen onder een andere naam. Wachtwoord voor dit, wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.02.2021 17:40 Shemara:
Werkt dit niet, haal de batterijen er dan opnieuw uit. Fix het in 4 klikken vanop afstand!