Facebook tijdlijn vind ik leuk verwijderen

Datum van publicatie: 15.02.2021

Voorwaarden en beleid. Een door jou verzonden vriendschapsverzoek annuleren:.

Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Auteursrecht Handelsmerk Over ons beleid. En die negatieve berichten uit die periode dat je niet zo lekker in je vel zat….

Advertenties die je sociale acties bevatten Mogelijk verzamelen we informatie over sociale acties die je voor advertenties uitvoert, zoals aangeven dat je de pagina leuk vindt waarop de advertentie te zien is. Meer informatie over het delen en beheren van berichten op je tijdlijn. Meer informatie over wat er gebeurt wanneer je iets verbergt op je tijdlijn. Pagina maken.

Wil jij meer handige tips om je Facebook ervaring te verbeteren, volg mij dan op mijn Facebookpagina of Twitter PrideandProud  of   kijk eens naar mijn andere tips. Ga in Facebook naar je activiteitenlogboek en klik vervolgens op de knop.

Jouw advertentievoorkeuren. Aanmelden Account maken. Facebook gebruiken.

Hoe deel ik een kader vanaf mijn Facebook-pagina? Om het bericht of de foto van Facebook te verwijderen, kun je de persoon die het bericht of de foto heeft geplaatst vragen om het bericht of de foto te verwijderen. Delen met een pagina.
  • Volledige artikel bekijken · Deel dit artikel. Jouw advertentievoorkeuren.
  • Wil jij je vind ik leuks verbergen op Facebook voor je Facebookvrienden? Onthoud dat als je geen vrienden bent met de persoon die je tagt in een bericht, je zal worden gevraagd het bericht te controleren voordat het op je tijdlijn verschijnt, zelfs als je Tijdlijncontrole niet hebt ingeschakeld.

Inhoudsopgave

Achter elk onderwerp vind je een keuzemenu. Daarnaast kan je op Aangepast  klikken. Tags van mensen met wie je niet bevriend bent, kunnen in je tijdlijncontrole worden weergegeven, waar je kunt beslissen of je ze wilt toelaten op je tijdlijn.

Je account beheren. Cookies helpen ons onze services te leveren. Deel dan dit artikel! Opmerking: Tijdlijncontrole beheert alleen wat is toegestaan op je tijdlijn.

  • Bijvoorbeeld als je enkele jaren geleden dingen op Facebook geplaatst hebt waar je nu niet meer achter staat.
  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe instellingen en tips hoe jij jouw online informatie kan managen. Rechts daarvan staat een tandwieltje.

Wil je ook daar meer controle over jouw privgegevens. Als je iemand in een bericht tagt, maak je een link naar zijn of haar profiel. Meer informatie over hoe je je activiteitlogboek gebruikt! Meer informatie over hoe je je activiteitlogboek gebruikt. Hoe deel ik iets op Facebook. Hoe vind ik iets op Facebook niet meer leuk.

Vind ik leuk Facebook

Hoe annuleer ik een vriendschapsverzoek dat ik naar iemand heb gestuurd op Facebook? Previous article. Je kunt via je instellingen zelf bepalen welke meldingen je over tags ontvangt.

Vervolgens kun je aangeven wat de Facebook Post Manager allemaal mag verwijderen. Wat staat er in mijn Facebook-activiteitlogboek! Was deze informatie nuttig. Wil je graag je Facebook account opschonen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis Cursussen

Advertentie maken. Privacy en veiligheid. Je kunt de filters in je activiteitlogboek gebruiken om bepaalde dingen op Facebook terug te vinden , zoals je berichten, je foto's en video's, inhoud waarin je bent getagd en inhoud die je hebt verborgen op je tijdlijn.

Inchecken: hiermee kun je een locatie toevoegen aan het bericht. Beleidsregels en rapportage.

Wanneer je niet wilt dat jouw foto weergegeven wordt in Facebook-advertenties, het bericht zichtbaar zou kunnen zijn voor het geselecteerde publiek plus de vrienden van de getagde persoon, facebook tijdlijn vind ik leuk verwijderen, waarbij zichtbaar wordt dat jij de Facebookpagina die deze advertentie uitzendt, dingen die je leuk vindt.

Je foto's verschijnen in de linkerzijbalk. Je kunt je activiteitlogboek gebruiken om te controleren en te beheren wat je op Facebook deelt bijvoorbeeld foto's, dat de anticipatie erop gewoon lopend beleid is! Daarnaast geldt dat als jij of een vriend iemand in je bericht tagt, je grote liefde of voor die prettige klant op je werk.

Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of blokkeren. Jouw advertentievoorkeuren.

Let op: je moet dit wel voor ieder thema apart instellen.

1. Je tijdlijn opschonen

Als een bericht dat je hebt verborgen is gedeeld, kan het nog steeds zichtbaar zijn voor het publiek waarmee het is gedeeld op andere plaatsen op Facebook, zoals in zoekopdrachten en het nieuwsoverzicht.

Hoe verwijder ik mijn Facebook-pagina? Social Book Post Manager. Als je wilt dat een item waarin je bent getagd niet op je tijdlijn verschijnt, moet je de tag verwijderen.

Privacy en veiligheid. Hoe kan ik de datum van een bericht op mijn Facebook-tijdlijn wijzigen. Pagina maken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.02.2021 10:30 Nargis:
Pagina maken.

16.02.2021 12:48 Jacomijn:
Je ziet bovendien verslagen en foto's waarin je bent getagd en de connecties die je hebt gemaakt, zoals pagina's die je leuk vindt of dat je iemand als vriend hebt toegevoegd. Aanmelden Account maken.

19.02.2021 13:42 Ytsje:
Wil je ook daar meer controle over jouw privégegevens?