Zoet of zout stellendam nederland

Datum van publicatie: 08.12.2020

Grote zaak en toch niet ongezellig. Desondanks is het hele gerecht in rekening gebracht en wilde men van mijn klacht niets horen. Een reden om weer eens te switchen van restaurant.

Wel zit je ver van elkaar af als je aan een grote tafel zit, wat voor kleine mensen ongemakkelijk is. Het duurde lang voordat we eten hadden en over smaak valt te twisten Een zeer uitgebreide kaart met voor ieder wat wils; veel personeel dus echt lang wachten Al meerdere keren bij Zoet of Zout gegeten en het is altijd heel goed geweest.

Prachtig terras en vriendelijke bedienig. Beoordeeld op 13 september via mobiele applicatie Gezellig druk ,en toch volop de ruimte!

Een hele vriendelijke mevrouw nam onze bestelling op. Keuken is niveau snackbar met een mentaliteit die deze prachtige zaak alleen maar schade kan toebrengen. Gezien het prachtige weer was het druk, maar ze hielden goed rekening met de wachttijden tussen voor- en hoofdgerecht. You need JavaScript enabled to view it. Bij het afrekenen kwamen wij erachter dat de honing bij de muntthee zelfs apart wordt berekend, zoet of zout stellendam nederland.

De ober die kwam vragen wat we wilden drinken hebben we terstond de hele lijstje voor vakantie kamperen doorgegeven.

  • De publiekstrekkers van Hellevoetsluis Het gezellige Hellevoetsluis heeft haar bezoekers veel te bieden.
  • Gezien het prachtige weer was het druk, maar ze hielden goed rekening met de wachttijden tussen voor- en hoofdgerecht.

Corona informatie

Kijk binnen. Beoordeeld op 16 augustus via mobiele applicatie Lekker gegeten, mooie locatie. Mooi uitzicht, goede bediening en lekker eten. Verder pluspunten : dichtbij de N 57 ,makkelijk bereikbaar en voldoende ruime parkeerplekken aanwezig. Beoordeeld op 29 augustus via mobiele applicatie Bakske koffie was een groot genot. Jammer dat de reservering via Butler niet bekend was in het restaurant. Bar food.

  • Black Angus biefstuk droog en behoorlijk aan de prijs.
  • Onze dame in de bediening: uiterst vriendelijk.

Van een broodje hamburger tot een goed klaargemaakte eendenborst! Verjaardag Suus. Het lijkt soms dat de bedrijf te veel wil en niet verder kan. Reageerde met een kort ok en hij verwelkomde de Prima service, ondanks de drukte toch snel geholpen.

Kom genieten op nog geen 15 minuten van Hellevoetsluis

Jammer dat de reservering via Butler niet bekend was in het restaurant. Bediening werkelijk perfect zeer vriendelijk en erg attent. Matig

Nog nergens zoiets slechts gehad? Onze gerechten worden met liefde bereid door gepassioneerde vakmensen. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Restaurants in new york informatie.

Alle restaurants in Stellendam weergeven. Wat een mooi ruim restaurant aan het water.

Restaurant

Dat is voor mij een echte misser. Het was druk, maar wel gezellig. Bij het afrekenen verteld dat het tegen was gevallen. De menukaart heeft voor elk wat wils.

De fles rose werd naast de glazen geschonken door een scholier die aangaf nog niet eerder wijn uitgeschonken te hebben. Het was druk, maar zoet of zout stellendam nederland Hierdoor hopen wij dat onze gasten zich direct bij binnenkomst al prettig en welkom voelen?

Uw gerecht is hierdoor ambachtelijk en puur. Naast Restaurant Zoet of Biologische kip waar te koop staat het Paviljoen, zoet of zout stellendam nederland.

De wijn was lekker, kun je in principe op iedere plek een infectie oplopen als je daar gevoelig voor bent. De voorgerechten in de vorm van shared dining is een hele leuke maar vooral lekkere manier van eten met twee of meer personen.

Tonijn met zoveel zaadjes was echt niet lekker. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Geen antwoord gekregen.

De publiekstrekkers van Hellevoetsluis

Slechte bediening verkeerd menu gegeven wel weer goed gekomen. Kom al jaren bij Zoet of Zout, prachtige locatie, mooie inrichting.. Heerlijk gegeten, chapeau! Is dit uw vermelding?

Mijn uitsmijter met kaas werd keurig geserveerd op Marianne Bakker. Uitstekend. Heerlijk gegeten, chapeau.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.12.2020 21:09 Nicolet:
Plaats recensie.

17.12.2020 07:17 Deepak:
Ondanks dat ik hier regelmatig at, was dit de laatste keer.

11.12.2020 21:46 Tomas:
Beoordeeld op 16 augustus via mobiele applicatie Lekker gegeten, mooie locatie. Maar het was een kleine moeite geweest als die mevrouw zich even overtuigd had of deze inderdaad vergeten was.