Hoe is het nu in egypte

Datum van publicatie: 18.02.2021

Het negatieve testresultaat mag niet ouder zijn dan 72 uur. Wel moeten zowel de datum waarop u in Egypte arriveert, als de dag waarop u het land verlaat, geheel vallen binnen de geldigheidsperiode zoals op het visum vermeld.

Meer informatie over browser ondersteuning. Denk hierbij aan zakkenrollers. Het wegverkeer kan chaotisch zijn in de hoofdstad Caïro en andere grote steden. De hotelresorts zijn over het algemeen goed beveiligd.

Reservoir in Blauwe Nijl bij Ethiopië stroomt vol ondanks zorgen in regio woensdag 15 juli om - Buitenland. Houd daar rekening mee bij aankomende of vertrekkende vluchten.

Op de website van het Landelijk Cordinatiecentrum Reizigersadvisering vindt u informatie over actuele epidemien, aanbevolen vaccinaties en maatregelen om malaria en andere infectieziekten in Egypte te voorkomen. Op 11 november waren er Egyptische betogers opnieuw de straat op om aftreden president te eisen zondag 22 september om - Buitenland.

Kritiek op de Egyptische overheid Uit geen kritische opmerkingen over Egypte, de president of veiligheidsdiensten en religie. Neem dan contact op met de lokale hulpdiensten: Algemeen alarmnummer: Politie: Ambulance: Brandweer: Contactgegevens ambassade Nederlandse ambassades en consulaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, hoe is het nu in egypte.

In de avond is deze weg gesloten voor toeristen. W e hebben ons geen moment onveilig gevoeld.

Samenvatting van dit reisadvies

Ook als u de Egyptische nationaliteit bezit. Eerste persoon op Afrikaans continent besmet met coronavirus vrijdag 14 februari om - Buitenland. Dat kan, laat even weten hoe lang je in Egypte wilt verblijven. De situatie in Egypte is natuurlijk niet te vergelijken met die in een stabiel land als Nederland, maar Amerikanen en Aziaten komen eigenlijk al jaren weer naar Egypte.

Hierdoor ontstaan regelmatig files en kan het erg moeilijk zijn om een bestemming te bereiken. Er is criminaliteit in Egypte.

  • Let op: Sommige delen van Egypte zijn op de kaart rood of oranje gekleurd.
  • Kijk hier voor meer informatie over het verkeer in Egypte.

Niet meenemen Neem geen drugs mee naar Egypte. En gelukkig wordt Egypte ook weer steeds populairder onder Nederlanders, Duitsers en Engelsen, следуя инструкции.

In dat gebied is er een verhoogd risico op ontvoeringen! Inreisbeperkende maatregelen. Zoeken Zoekopdracht. De afgelopen jaren zijn ook aanslagen gepleegd op Koptisch christelijke doelwitten.

Exacte tijd en zomertijd in Egypte in 2020

In  ontvingen wij zelfs 4 keer zoveel reisaanvragen van Nederlandse en Belgische gasten als in en ook gasten uit eerdere jaren geven aan dat ze zich geen moment onveilig hebben gevoeld in Egypte.

Hoogtepunten groepsreis 20 februari Familie groepsreis voorjaarsvakantie 20 februari Nijlcruise groepsreis 13 maart Familie groepsreis meivakantie 3 april Avontuurlijke groepsreis 5 april Familie groepsreis meivakantie 24 april Familie groepsreis meivakantie 27 april Familie groepsreis meivakantie 1 mei Recente extremistische aanslagen in Egypte waren steeds vaker gericht op de Koptische christenen die in Egypte een minderheid vormen.

Als lokale reisspecialist in Egypte krijgen wij die vraag in elk geval heel vaak van mensen.

Uw basiszorgverzekering vergoedt deze kosten niet altijd procent. Denk ook aan wat u hoe is het nu in egypte plan bent te gaan doen: voor sommige extreme sporten is bijvoorbeeld een extra verzekering nodig.

Recente ervaringen van reizigers In de afgelopen jaren zien wij aan het toenemende aantal boekingen dat reizigers uit Nederland en Belgi zich steeds meer realiseren dat de situatie in Egypte weer net zo veilig is als vr de revolutie. Zorg dat u meerdere betaalmiddelen meeneemt naar Egypte. De afgelopen jaren zijn ook aanslagen gepleegd op Koptisch christelijke doelwitten.

Ook als u de Egyptische nationaliteit bezit.

Net binnen

Meer dan twintig doden bij botsing tussen bus en vrachtwagen in Egypte zaterdag 28 december om - Buitenland. U heeft een visum nodig. Reischecklist Egypte Let op: Sommige delen van Egypte zijn op de kaart rood of oranje gekleurd.

Bijvoorbeeld als u een waterscooter of motorfiets met hoe is het nu in egypte wielen quad huurt. Egyptische regering stelt onderzoek in naar verdwenen Afrika Cup uit woensdag 9 september om - Voetbal? Zoeken Zoekopdracht. Zondag 22 november Was regelmatig goed uw handen, snuit uw neus in papier en gooi het papier na het snuiten weg, waarbij een eventuele begrenzing buiten het plangebied (o.

Op afleveringen house of cards mei is er een aanslag gepleegd op een toeristenbus in de buurt van de Giza piramides in de hoofdstad Cairo. Check voor welke medicijnen u een verklaring nodig heeft om ze mee te mogen nemen naar Egypte.

Denk ook aan wat u van plan bent te gaan doen: voor sommige extreme sporten is bijvoorbeeld een extra verzekering nodig?

Kan ik momenteel een visum voor Egypte aanvragen?

Neem contact op met uw reisorganisatie of met uw luchtvaartmaatschappij voor mogelijke gevolgen. Laat waardevolle spullen zoals sieraden zoveel mogelijk thuis. Op 28 december is er een aanslag gepleegd op een toeristenbus in de buurt van de Giza piramides in de hoofdstad Caïro. Het is niet geheel duidelijk hoe de verhouding van daadwerkelijke besmettingen en geregistreerde besmettingen is, maar u moet ervan uitgaan dat vele besmettingen niet geregistreerd zijn.

Raadpleeg onmiddellijk een arts als u koorts en luchtwegklachten krijgt? Annuleren is kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan de excursie via egypt kingfishertours.

Voor het inreizen naar Egypte gelden als aanvullende eisen dat de reiziger gezond moet zijn en moet kunnen aantonen dat hij een verzekering heeft die eventuele ziektekosten in Egypte dekt. Maak goede afspraken met het thuisfront over uw bereikbaarheid.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.02.2021 07:49 Jacomina:
Kans op onrust en geweld Door inzet van politie en leger en door wetgeving zijn er minder stakingen en demonstraties.

25.02.2021 18:46 Dara:
Zondag 22 november De situatie in Egypte is natuurlijk niet te vergelijken met die in een stabiel land als Nederland, maar Amerikanen en Aziaten komen eigenlijk al jaren weer naar Egypte.

20.02.2021 10:25 Dionisius:
Rijdt u wel zelf?