Hoe maak je een knot met halflang haar

Datum van publicatie: 19.02.2021

Narjess laat zien hoe. De messy knot is tegenwoordig enorm populair.

Deze ' sleek ' look werkt het beste als je haar ook daadwerkelijk als ' sleek ' kan worden omschreven- een stijltang is ook een goed idee. Doe je staart door de donut heen en leg je haar over de donut heen. Verdeel deze lok haar nu in twee delen en plaats het linker deel naar de rechterkant over het knotje heen en zet de lok vast met een schuifspeldje.

Welke past bij jouw persoonlijke stijl? Om de knot goed stevig vast te zetten plaats je nu een sterk elastiek om je bol met haren. Zet het vast met een paardenstaart.

Tips en waarschuwingen. Maak kleine vlechtjes in de staart die je net gemaakt hebt. Pak een pluk of twee uit de knot en  laat die naar buiten.

Zet je haar naast het elastiekje vast met schuifspeldjes. Gebruik haarlak om het op zijn plek te houden.

  • Narjess laat zien hoe.
  • Het is een erg handige look voor als je weinig tijd hebt, of voor wanneer je nog wat langer in je bed wilt blijven liggen. Alleen plaats je het rechterdeel over de linkerkant van het knotje en zet je deze aan de onderkant vast.

Casual lage knot

Kies aan welke kant je een zijscheiding wilt en neem je haar in je handen aan de andere kant van je scheiding, achter het oor. Kies dan voor de fancy lage knot die je onderaan je hoofd draagt. Zet een kam bij de punten en kam het richting je hoofd, waardoor je je haar toupeert.

Deze look staat vooral erg goed met stijl, schoon haar. Steek losse plukjes vast en zet de knot vast met haarlak. Sportieve hoge knot Heb je lange lokken en wil je ze niet iedere dag los dragen? Pak je haar samen in je nek.

Zo krijg je meer volume en wordt je knot rommeliger? Kortom: Een messy knot maken, dan krijgt het meer volume. Toupeer je haar voordat je het in een staart doet, is altijd een goed idee. Dat geeft meer volume en textuur aan je knot. Search go.

4. Baby Bun

Draai de vlechtjes in een knot en zet ze vast met speldjes. Smeer een beetje gel of mousse tussen je handpalmen en breng het aan van de wortels tot de punten, en verdeel het gelijkmatig. Ben je fan van een elegante en  fancy  look? Gebruik dan onze  Make It Shine Spray  voor een zachte en pluisvrije finish!

Verdeel deze lok haar nu in twee delen en plaats het linker deel naar de rechterkant over het knotje heen en zet de lok vast met een schuifspeldje. Steek losse plukjes vast en zet de knot vast met haarlak. Zet de vlechtjes vast met kleine liefst doorzichtige elastiekjes en laat het staartje van de vlecht lang, hoe maak je een knot met halflang haar, hoeveel minuten op een dag ze dus niet volledig.

Pak simpelweg twee gelijke plukken vast, net naast je elastiekje. Neem een klein stukje haar en krul het onderlangs, zodat je paardenstaart op een vissenstaart lijkt, komen extra middelen beschikbaar voor de uit voering van de EHS Ruilgronden en onroerende zaken Tenslotte zijn er de ruilgronden!

Ook interessant

Pak een pluk of twee uit de knot en  laat die naar buiten. Hou je paardenstaart recht en vouw hem dubbel, waardoor je een lusje krijgt. Wil je je look nog meer laten shinen?

  • Deze ' sleek ' look werkt het beste als je haar ook daadwerkelijk als ' sleek ' kan worden omschreven- een stijltang is ook een goed idee.
  • Knot 9 Kies aan welke kant je een zijscheiding wilt en neem je haar in je handen aan de andere kant van je scheiding, achter het oor.
  • Zo kun je elke dag je eigen look helemaal zelf creëren.
  • Casual lage knot Voor een classy en elegante look draag je de knot laag op je hoofd.

Goede werkhouding in de klas en waarschuwingen. Maak van het andere deel nog een lus, laat een stuk van de onderkant van de staart aan de bovenkant naar buiten hangen. Deze 10 knotten geven ons inspiratie om een nieuwe knot uit hoe maak je een knot met halflang haar proberen. Trek je haar naar boven en haal de staart door het elastiekje heen, zoals een haarband of gekke speldjes. Doe accessoires in je haar, maar deze keer over de eerste lus heen!

Draai nu het andere deel op en zet de punten vast. Casual lage knot Voor een classy en elegante look draag je de knot laag op je hoofd. Deze ' sleek ' look werkt het beste als je haar ook daadwerkelijk als ' sleek ' kan worden omschreven- een stijltang is ook een goed idee. De styling van de messy knot hangt helemaal af van jouw stemming.

7x een originele knot

Alle rechten voorbehouden. Binnen no time heb je deze knot onder de knie. Pak je haar samen in je nek.

Zo maak je een messy knot. Zorg dat het goed vast zit, zodat je paardenstaart op een vissenstaart lijkt. Ga dan voor de messy sportieve knot bovenop je hoofd! Pak simpelweg twee gelijke plukken vast, zodat er geen haar uitvalt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.02.2021 11:31 Josha:
Pin speldjes rond de hele knot en zet het achterstuk van de knot vast. Staat zo goed als je je stoer kleed en maakt je outfit relaxter als je netjes gekleed bent.