Pizzeria la piazza renesse niederlande

Datum van publicatie: 17.02.2021

Hier gegaan omdat we trek hadden in Pizza. Heel goed

Voorstraat Zeer chagarijnige bediening, voorgerecht stokbrood was koud, niet gesneden en de kruidenboter was veeeels te zout. Küche: Niederländisch, Europäisch , Meeresfrüchte. Pizzeria La Piazza Niet-geclaimd. Onze pizza was erg lekker, wel een erg dunne bodem.. Attent de Oase. Küche: Europäisch.

Funhouse Renesse. Grand Caf Helder. Na commentaar hierop tegelijk met het temperatuur commentaar word er opgemerkt dat je dan minder op je pizza krijgt van dat ingredint, nog minder Bungalow in Renesse. Kche: Niederlndisch, Europisch.

Minigolf Renesse. Küche: Niederländisch, Meeresfrüchte , Europäisch.

Waarderingen en beoordelingen

Strand Vrouwenpolder Hazelaar vakantiehuis in Renesse. Ik vind dit echt een geweldig restaurant. Direkt zum Hauptinhalt. La Belle Vie.

Bomont Renesse. Restaurant Het Paard. Laat in de middag daar besloten een pizza'tje te gaan happen. Hotel-Pension Zoomoord. Het kwam er op neer dat we maar op moesten bonjouren. De bediening vond ik niet geweldig maar ook weer niet super slecht.

Informatie

Het Paard. Engels 2. Prijs kwalititeit vind ik nog een beetje goed door de eerste keer en service krijgt toch nog een 5 dankzij die ober.

Nou dit moet ik ff kwijt,gisteren met mn gezin daar gaan eten, heel haastig en gejaagd personeel,en t eten was een verschrikking,lasagne was net een uitgelopen stuk deeg,en de pizza s zo dun en hard als een kracker,en smaakte helemaal niet..

De Vier Seizoenen. Klicken Sie hier, um mehr zu erfahren oder Ihre Einstellungen zu ndern. Het kwam er op neer dat we maar op moesten bonjouren. Kche: Pub. The Pancake Factory. Strandpaviljoen De Haven van Renesse.

Meer informatie

Het is een prettig pizza-restaurant op een zeer mooie locatie. Klicken Sie hier, um mehr zu erfahren oder Ihre Einstellungen zu ändern. Frans Klein Poelland. Heerlijk Zo.

  • Grand Café Helder.
  • Ondanks drukte hoefden wij niet lang op ons eten te wachten.
  • Het personeel was hier ook uiterst onvriendelijk toen wij vroegen of deze pizza wel voor ons bedoeld was.
  • Beoordeeld op 8 september via mobiele applicatie Prijs kwaliteit is goed.

Uitstekend 6. Vandaag afhaalpizza's gehaald. Kche: Europisch. The World of Drinks. Attent de Oase. Heel grappig dat het personeel uit meerdere nationale talen spreekt handig voor vakantiegangers en grappig om in het duits bediend te worden in Nederland!

Vorige Volgende 1 2 3 4.

Je bent succesvol ingeschreven!

Heel grappig dat het personeel uit meerdere nationale talen spreekt handig voor vakantiegangers en grappig om in het duits bediend te worden in Nederland. Meer informatie. Pizzeria La Piazza.

Bediening ook onvriendelijk en haastig geen fooi waard. Hotel Restaurant Anno Nu Oostkapelle. Binnenduinen Schouwen. Lifeandgarden Renesse.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: