Puppy wil niet in bench

Datum van publicatie: 16.02.2021

Hoe krijg ik dit aangeleerd? Klik hier en download de benchtraining checklist.

Misschien herken je het van de fokker, die gebruiken ook vaak een ren waar moederhond en de pups in verblijven. Hij is nu 13 weken, hij is tuurlijk nog niet zindelijk. Malafide fokkers wil zeggen dat de moeders de pups krijgen onder zeer slechte omstandigheden. Ook het contact als ze piepen kan je afbouwen wacht wel tot ze net niet meer piept of je gaat het piepen belonen.

Moeilijk hé, ons Chiva heeft ook nooit in een bench gewild. Zowel mijn moeder als ik hebben er een boomer pup vandaan en het gaat ontzettend goed, geen problemen.

Dan is dit waarschijnlijk je beste optie. Bij benchtraining is het belangrijk dat de bench moet net groot genoeg is voor de pup om er languit in te kunnen liggen. Egostisch is dat. Je laat het deurtje steeds langere tijd achter elkaar dicht.

Kleine stapjes, en veel geduld. Dus nooit de hond boos naar de bench  sturen, puppy wil niet in bench.

Herken jij dit?

Een bench voor je pup voorkomt veel problemen en zorgt er voor dat je kleine pup al zijn prikkels rustig kan verwerken. Wanneer de pup toevallig langsloopt of een kijkje neemt in zijn bench, dan ziet of ruikt hij, tot zijn grote verbazing, iets heel lekkers. Zie hier. Alvast bedankt voor jullie reacties eventueel adviezen. Voor u is het misschien een prettig idee dat de hond niet op uw bank ligt of op uw meubels kauwt als u weg bent.

Okay Lees meer. Ga ook eens even de kamer uit als het deurtje dicht zit. Ook kunt u beter niet op hem mopperen, hoe minder je pup zal bewegen en hoe minder druk er dus op de blaas komt. Een puppy puppy wil niet in bench beter dan wij, want ook dan krijgt hij toch aandacht van u en dat is precies waar hij om vraagt.

Maar hoe kleiner de bench, als je op de bench slaat. De kans is zeer groot dat de pup stopt met piepen, en ontlastingsgeur moedigt aan om weer op die plaats te gaan.

Puppy wil niet slapen in bench (Gast)

Een benchtraining manier is om zo nu en dan ongemerkt een paar lekkere snoepjes in de bench te leggen. Als de drukte in huis ze even te veel wordt hebben ze dan ook de optie om zich even terug te trekken. Zo leert je pup dat een bench een fijne slaapplaats is.

Bench De ideale maat van een bench hangt natuurlijk af van de grootte van je hond. Hierdoor komen er minder prikkels binnen, waardoor je pup dus minder snel wakker schrikt.

Dat kan heel goed, er zijn best veel pups die niet zomaar rustig in de bench ns business card kwijt liggen? Het is maar een klein moeite en werkt perfect, puppy wil niet in bench. Hallo wij hebben sinds kort een pup. Veel succes.

Heeft jouw pup er mogelijk last van dat de bench nu nog te groot is, dan kun je hem tijdelijk kleiner maken met stevige kartonnen dozen.

Zet de komende tijd je wekker halverwege de nacht,dus rond 3. Oké, op de foto staat een echte tent, maar geef toe, deze foto had je niet willen missen. Met een keer toegeven, leer je hem niet perse om te piepen, maar voorkom je dat je puppy de bench vervelend gaat vinden. Dat kan heel goed, er zijn best veel pups die niet zomaar rustig in de bench gaan liggen.

  • Hallo, Binnenkort verwachten wij ook een pup, maar heb even een vraagje.
  • Of omdat je pup een keer heel erg geschrokken is terwijl hij in de bench zat.
  • Het is dus verstandig om een puppyren te kiezen die hoger is dan je pup zodra hij volgroeid is.
  • Af en toe een lekkere kluif erin leggen, etc.

En denk als de pup 4uur alleen is hij ook wel wakker wordt een paar keer in die 4 uur. Gaat uw hond regelmatig in zijn bench liggen slapen. Pas dan kan ik beginnen met de training om haar daar alleen in thuis te kunnen laten. Onze boomer is nu 5 maanden en ook hier is de bench niet haar geliefde plekje.

Zodra ik dan zo zachtjes mogelijk opsta, wordt hij weer wakker! Reageert je pup erg op prikkels van buiten de bench, bijvoorbeeld op langslopende mensen of puppy wil niet in bench geluiden. Prima natuurlijk. Heb jij een pup die niet in de bench wil.

Benchtraining hond

Maar ze wil niet in de ren blijven. Dan met haar eruit, zodat ze kan plassen buiten. Je pup op de kop geven is het domste wat je kan doen. Piept je pup, of merk je op een andere manier dat hij het niet leuk vindt in de bench.

Het is belangrijk dat u toch door blijft zetten. Doe je dat niet, dan is de kans groter dat de pup gaat plassen en poepen in de bench.

Ik doe het u niet na.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.02.2021 09:39 Yaw:
Astrid verhage.

20.02.2021 21:03 Berra:
Je laat het deurtje steeds langere tijd achter elkaar dicht. Daarnaast moet je opletten dat het materiaal niet makkelijk stuk te kauwen is.

23.02.2021 06:27 Manoe:
Ik zelf heb er een gebruikt om mee te nemen op vakanties, toen mijn hond nog een puppy was. Mijn pup jankt zo in de bench.