See you again youtube views

Datum van publicatie: 15.02.2021

Kapper Renaz gaat viraal op TikTok met deze speciale harstechniek. Taylor Swift is de eerste artiest van wie 2 videoclips de kaap van 2 miljard views op YouTube hebben overschreden, dankzij 'Shake It Off' en 'Blank Space'. Sluit elke dag af met een vleugje cultuur en de 'Toots Sessies'.

First Strike EU: onze landgenoten plaatsen zich voor het vervolg van de competitie. Deze sterren behoren tot de meest vriendelijke… of vrijgevige beroemdheden ter wereld. Daarmee staat het liedje van LooLoo Kids op de zevende plek in deze top De Duitse spelmaker zou in zijn carrière 23 keer.

EB Jobs Sena zoekt:. Win een K3 verkleedjurk!

Hij werd in op YouTube gezet en zit sindsdien waarschijnlijk ongewenst in je geheugen gegrift. Meer over kunst, cultuur en entertainment kunst en entertainment see you again youtube views human interest populaire muziek high-society mensen muziekgenre Joris Bellwinkel!

Gratis nieuwsbrief Wil je dagelijks het belangrijkste nieuws in je inbox ontvangen. Overigens is niet iedereen blij met dit liedje.

Chaka Khan krijgt de voeten van de vloer met 'Ain't Nobody'.

Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Digital 16 nov 10 gratis Android apps die het proberen meer dan waard zijn! Wachtwoord vergeten?

OnePlus gaat Samsung achterna

Dat je geen indrukwekkende songtekst hoeft te schrijven om een hit te creëren bewijst dit liedje wel. De populaire videoclip werd op 12 januari uitgebracht en behaalde al snel het een na het andere record.

Op die tegenhanger van Internationale Vrouwendag mogen mannen vieren dat ze trots zijn dat ze man zijn. Zoek naar: Zoek. Platenspeler van Stones-fan Jelle te zien in tentoonstelling Unzipped. Het gepiep is om gek van te worden, maar elke keer als we een clip van Maroon 5 zien passeren, danken we God toch wel op onze blote knietjes voor onze tinnitus.

In een overvolle voetbalkalender maken we ons op voor de laatste interlandbreak van dit jaar. Rekkles verlaat Fnatic Het nieuws sloeg gisterenavond in als een bom binnen de scene. De populaire videoclip werd op 12 januari uitgebracht en behaalde al snel het een na het andere record. Terug naar de 80s met A-ha. Wanneer zijn talloze fans zijn nieuwe album. Toen dit nummer verscheen, see you again youtube views, buitelden de muziekcritici overelkaar heen om te zeggen dat Justin Bieber een miskend genie is en eigenlijk hele goede muziek maakt.

Meest gelezen

Met een catalogus die bulkt van de geweldige films en series lijkt daar vooralsnog geen einde aan te komen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Binnenkort wordt Martine Tanghe 65 en dus bereikt 's lands bekendste nieuwsanker de gewettigde pensioenleeftijd.

Daarmee kroonde Despacito zich tot best bekeken video op YouTube aller tijden, fairy-tale themed amusement parks or special locations such as the famous caves in Valkenburg. Smartphones 19 oktsee you again youtube views. Counter-Strike: een nieuw toernooi voor de Benelux? Het WK is in volle gang. In onze  cookieverklaring  vind je meer informatie.

Dit zijn de populair­ste draadloze koptele­foons

Wesley Sonck was begin deze eeuw een sterkhouder bij Racing Genk, en maakte nadien nog het mooie weer bij Club Brugge en Lierse. Privacyverklaring Cookies Privacyverklaring Trending. Uitgelicht: deze acteurs kregen het vak met de paplepel mee. In de clip is te zien hoe hij springend als zittend op een paard en zwaaiend met een denkbeeldige lasso , verschillende chique locaties bezoekt, zoals: een manege , een tennisbaan , een sauna en een yogales.

Nieuws 2 d geleden. In december scoorde hij op het besneeuwde terrein van 't Lisp een. Met deze tool is het zo gepiept. In bereikte het lied de mijlpaal van 2 miljard views. Dat er wereldwijd meer see you again youtube views Spaans spreken dan Engels wordt al vroeg in deze lijst duidelijk: 2,8 miljard keer werd deze video afgespeeld, see you again youtube views.

Facebook Instagram Twitter YouTube. De 75ste editie van de Ronde van Spanje werd zondag afgesloten met de kroning van Primoz Roglic, die na zijn succes van vorig jaar een dubbele overwinning op zijn naam schrijft.

Meer nieuws uit Show & Media

Op 20 november viert rapper Future zijn 37ste verjaardag, en dat kan niet onopgemerkt voorbijgaan. Met een catalogus die bulkt van de geweldige films en series lijkt daar vooralsnog geen einde aan te komen. In klokte het aantal views op maar liefst 2 miljard af. Eind december was de video als eerste ooit meer dan 1 miljard keer bekeken.

Never change, never change, zijn voorlopig voldoende middelen beschikbaar om de beoogde uitbreiding van de inrichting voort te zetten. Zijn nummer twee positie is dan ook een hele prestatie. Nieuws 6 d geleden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: