Eerste keer ongesteld veel bloed

Datum van publicatie: 28.12.2020

Ik heb ook vaak wit spul gehad maar allemaal de keren wist ik niet of het afscheiding was omdat het opgedroogd was… Een dag later dat ik afscheiding had, zag ik bruin-rood spul in mijn onderbroek. Heeyyy Eline ik vind je blog super maar ik heb een vraagje eummm Ik heb al zeker een jaar witte afscheiding en ik ben het nogsteeds niet.

En niet alleen vanwege je menstruaties. Ik vrees dat je nu niet kan zeggen wanneer je ongesteld wordt, maar wees maar blij ;. Het is een gebiedje dat je nog niet zo goed kent. Dan duikt er plots een kongen uit mijn klas op en vraagt wat heb je? Ik heb het tegen mijn moeder gezegd en die heeft inlegkruisjes gekocht.

Dus gewoon normaal doen, bovendien zien mensen niet zomaar ineens aan je dat je ongesteld bent. Want dan kan ik niet mee-praten want ik weet niet hoe het is, eerste keer ongesteld veel bloed. Beste winkelketen in persoonlijke verzorging. Gezondheid 31 okt Zweetlucht bij kinderen: vanaf wanneer ga je dit ruiken. Zo is het niet allemaal alleen maar kommer en kwel.

Ben ik ongesteld of niet? Om eerlijk te zijn, Heb ik geen Idee! Dus ik ging plassen, en opeens zie ik een soort doorzichtige slijmdingetjes met een beetjd rood erin.
  • Hoi Eline, ik denk dat ik ongesteld ben.
  • Deze symptomen kun je ook al ervaren vanaf een paar dagen voordat je ongesteld wordt.

De eerste menstruatie

Dus al vanaf uw allereerste menstruatie. Ook hebben ze al schaamhaar. Ik ben nu 11 en ik zou graag willen weten waneer ik ongesteld wordt. Hallo, Toen ik vanmorgen naar de wc ging vond ik nadat ik het hoognodige had gedaan rood spul in mijn toiletpapiertje. Ik irriteer me er echt aan omdat die vriendinnen altijd zeiken van oh, ik ben ongesteld.

Xsjes L.

  • Xsjes L. Ik zit in mijn begin fase van ongesteld zijn.
  • Om de 21 tot 35 dagen wordt u ongesteld. Zij kan ervoor zorgen dat er alvast maandverbandjes in huis zijn en je alles vertellen.

Betekent dat dat ik het dezelfde tijd krijg. Dochter voor het eerst ongesteld. Ik heb al wat darmproblemen en heb dus aardig vaak al buikkrampen, maar dat heeft niks te maken met het ongesteld worden. Ik kan je een beetje geruststellen.

Hallo, eerste keer ongesteld veel bloed, ik wil heeeeeel graag ongesteld worden maar ik word het maar niet. Ik heb precies hetzelfde als jij :C ik ben ook 11 en zoek informatie.

Voortekenen

En is het normaal dat je de eerste keer heel erg bloed? Maar tegen je moeder zeggen werkt echt :- veel liefs pip xxxx. Niks mis mee dus. Xx persoontjee.

Soms hebben meisjes een paar maanden voordat ze voor het eerst ongesteld worden last van wat roodbruine afscheiding. Het kruisje van je onderbroek wordt dan vochtig. U wilt praten over  een behandeling. Ik snap eerste keer ongesteld veel bloed niet goed… X.

Is er nu iets mis met mij. En kun je eigenlijk zwanger raken voor je eerste menstruatie. Dat heet menstruatie en duurt meestal tussen de drie en acht dagen.

Ben ik nu ongesteld? Nou, ik kan het altijd mijn juf nog uitleggen, maar ik heb geen idee hoe dat zou moeten. De meeste verhalen, gebeurd bij niemand. OrganiCup Menstruatiecup A.

Je cupmaat heeft daar op zich niets mee te maken : Soms geeft je lichaam vast eerste keer ongesteld veel bloed signaaltje af maar helaas geen kookwekker erbij hoe lang het nog gaat duren. Kunt u me tips geven hoe ik het moet vertellen aan mijn ouders.

Het bevestigt voor hen dat ze een vrouw worden. Maar toen kwam ik erachter dat even sporten ofzo juist de pijn beetje tegengaat. Het kan wel goed zijn dat het wat minder wordt als je vaker ongesteld bent geweest, eerste keer ongesteld veel bloed.

Het is echt niet eng. En is het hoeveel gele kaarten voor schorsing dat chocola helpt:. Weet iemand uit je omgeving dat. Een bang meisje HEt is echt niet zo eng hoor meis, het gebeurt een keer maar het gebeurt bijna nooit dat je dan meteen een enorme vlek in je onderbroek hebt ofzo.

Wat is menstruatie?

Dat had ik eerlijk gezegt nooit verwacht. Wat goed helpt bij krampen zijn alle medicijnen waar ibuprofen in zit. Wat eigenlijk gewoon het handigst is, is schijt sorry hebben aan wat die andere mensen die je niet eens ziet en zij jou dus ook niet! De eerste maanden kan het wat onregelmatig zijn en de ene keer heftiger dan de andere keer.

Deze onregelmatige cyclus komt meestal doordat je lichaam zich nog moet instellen op de hormonale veranderingen in je lichaam. Ik ben nu 25 juni dertien jaar geworden, en besef me steeds meer dat ik ongesteld kan worden rond deze leeftijd. Iemand misschien tips of zo.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.01.2021 04:46 Vanisha:
Dit is meestal niet de oorzaak van veel bloedverlies tijdens de menstruatie.