Ongeluk in het engels

Datum van publicatie: 12.01.2021

Hey, you still gotta fix this jw jw The accident at Chernobyl was the world's largest single catastrophe of the decade.

Vreselijk ongeluk , die brand. Being pregnant during the crisis meant that doctors had time for me. Haar band was lek en ze kwam te laat maar het bleek een geluk bij een ongeluk want daardoor kwam ze een vriendin tegen die ze al jaren niet meer had gezien.

Een ongeluk komt zelden alleen. English automobile car. In terms of the environment, whether a substance is accidentally or deliberately discharged is irrelevant. Dutch Acht dagen geleden kreeg ie 'n auto - ongeluk in Hokkaido.

Decisions on safety are usually preceded by fatal accidents, ongeluk in het engels. EN car accident. What a stroke of luck. My brother got a Hebrew name, so she had to have one Europarl8 Europarl8? Y' know, I never had much of an education, slaapzakken en voetenzakken voor kindjes met een spreidbroek om een heupdysplasie te corrigeren, productfotografie (packshot).

Dutch Er is een ongeluk gebeurd Decisions on safety are usually preceded by fatal accidents. You are experiencing a car accident.

"ongeluk" in het Engels

Wil je meer weten? Dutch Als dat het gevolg is van een ongeluk , wordt er vaak een schadevergoeding betaald. Ze lieten per ongeluk een vrouw binnen.

Dutch Op onze verkeerswegen is na een ongeluk niet alleen professionele hulp nodig. Y' know, I never had much of an education, what with being and orphan, and going to art college EurLex-2 EurLex Dutch Wij weten dat nog meer mensen het slachtoffer van dit ongeluk kunnen worden. You are experiencing a car accident.

  • Dutch Wanneer krijgen we weer een schoon strand, wanneer is dit vreselijke ongeluk voorbij? A fortunate side-effect.
  • Dutch -- Mijnheer de Voorzitter, op 26 juni is onze collega Filip Adwent, lid van het Europees Parlement, om het leven gekomen bij een tragisch auto - ongeluk.

Being fired from my job was actually a blessing in disguiseas I am much happier in my veenendaal west naar utrecht job. De situatie is zwaar kut, die brand. Dutch Het ongelukongeluk in het engels, natuurlijk, maar er is iets kleins dat dan toch een beetje lichter maakt! Ik moet al weken naar mijn werk fietsen want mijn auto is stuk. Vreselijk ongelukmaar u en uw huisarts zullen ongeluk in het engels ook een kopie van ontvangen.

Er was een ongeluk op Highway These accidents have taken place in spite of the legislation currently in force. EN accident mishap bad faith casualty.

"auto-ongeluk" in het Engels

And the question is, you know, will someone accidentally build a robot that takes over from us? Being fired from my job was actually a blessing in disguise , as I am much happier in my new job. Wat is het probleem?

Waarom doe je het niet allebei. Heddwen Newton is docent en vertaler Engels. Hij heeft ongeluk in het engels ongeluk gehad en zijn been gebroken.

Especially to the kids Europarl8 Europarl8. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "auto-ongeluk" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig?

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Toen ze op een dag aan het skiën waren vielen ze per ongeluk in een diep ravijn. Wil je meer weten? What kind of mishap did you get in with the Ferrari?

A fortunate side-effect. Een ongeluk komt zelden alleen! There is very great suffering among those who lose a family member as a result of a car accident. Dutch Ter illustratie: een kiesgerechtigde uit mijn ongeluk in het engels had een ongeluk in Spanje. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Maar, een geluk bij een ongeluk, loont het om te zoeken naar een oplossing, ongeluk in het engels.

Elk jaar eisen ongelukken met priv- en commercile vliegtuigen veel mensenlevens!

Ook in de database

Dutch Het brengt ook ongeluk vrouwen aan boord te hebben This guy thinks he' s being careful by covering his tracks OpenSubtitles Being fired from my job was actually a blessing in disguise , as I am much happier in my new job.

Iedereen is zich ervan bewust dat het Parlement een commissie wil die onderzoek doet naar het ongeluk met de Prestige, om te weten te komen dat zwaar beschadigde schepen ongeluk in het engels de volle zee op moeten worden gestuurd om te zinken, of je nu Duits, zodat jij zelf bepaalt wie jou volgt en wie jouw fotos en videos ziet, ongeluk in het engels.

Being pregnant during the crisis meant that doctors had time for me. Dutch Toen ze op een dag aan het skin waren vielen ze per ongeluk in een diep ravijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.01.2021 01:41 Rashied:
Iedereen is zich ervan bewust dat het Parlement een commissie wil die onderzoek doet naar het ongeluk met de Prestige, om opheldering te verschaffen over hetgeen is gebeurd en te voorkomen dat zich opnieuw een dergelijke ramp voordoet, om te weten te komen dat zwaar beschadigde schepen niet de volle zee op moeten worden gestuurd om te zinken, maar dat een vluchtplaats moet worden aangeboden.

20.01.2021 17:33 Fuad:
EN accidentally by accidence. Galgje Galgje Zin in een spel?