Boarding pass op telefoon tui

Datum van publicatie: 24.11.2020

Voor het inloggen is het niet relevant of dit door de hoofddeelnemer van de boeking gedaan wordt. Skip to main content.

Hoe kan ik gegevens van mijn TUI app delen op social media? Bij TUI fly kies je zelf hoe je wil inchecken. Skip to main content. Dat kan nog tot 5 uur voor vertrek én als er stoelen beschikbaar zijn. Voor vluchten naar Paramaribo opent de check-in balie 4 uur voor vertrek en sluit 1 uur voor vertrek. Heb je een reservering bij TUI gemaakt, dan kan je inloggen op de TUI app om de details van je reservering op te vragen en informatie over de bestemming na te lezen.

Zorg dat je online ingecheckt bent. Online inchecken als je vanuit Nederland reist naar n van de onderstaande landen: Staat je bestemming niet in het overzicht. Super handig Jeroen Opstal, Makkelijk app. Iedereen kan gebruikmaken van de TUI app om ons uitgebreide aanbod te bekijken en genspireerd te raken voor een volgende vakantie. Ook als je vakantie voorbij is, blijft de TUI app uiteraard beschikbaar om inspiratie op te doen voor een volgende vakantie. Profiteer van aanbiedingen, boek een reis boarding pass op telefoon tui stel een vraag aan onze reisleiding, boarding pass op telefoon tui.

  • Na online check-in kan je namelijk zelf je bagagelabel printen aan één van de terminals op de luchthaven met aanduiding Self Service Baggage Tag.
  • Dit is alleen mogelijk voor vluchten met TUI. Nederlands Français English Español Deutsch.

Online inchecken

Online inchecken als je vanuit Nederland reist naar één van de onderstaande landen: Staat je bestemming niet in het overzicht? Staat je bestemming niet in het overzicht? Met een stoelreservering kun je direct online inchecken voor de meeste vluchten.

En ook voor de avondvluchten openen de check-in balies drie uur voor vertrek. Ontdek excursies Exclusief bij TUI.

Heb je enkel handbagage mee? Makkelijk app.

  • Opgelet: als je een vlucht boekt tussen 30 dagen en 48 uur voor vertrek 74 uur voor langeafstandsvluchten , zijn deze services ongeveer 30 min.
  • Is er een boeking bij TUI gemaakt, dan kan er tevens ingelogd worden in de TUI app om de details van de boeking en informatie over de bestemming te bekijken. Als je een boarding pass hebt, kan je meteen naar de veiligheidscontrole en daarna naar de gate.

Hotel informatie Ontdek de facaliteiten in het hotel? Kijk voor de meest actuele informatie m. Lees de gezondheidsverklaring, kies je type stoel en check boarding pass op telefoon tui in. Mijn Boeking Alle info en services inzien vanuit de app.

Wanneer zijn de vluchtdetails in de TUI app beschikbaar.

Stoelreservering

Geannuleerde reserveringen kan je niet bekijken. Kan je je reservering niet onderbrengen in één van de bovenstaande categorieën?

Stoelreservering Reserveer tegen betaling je favoriete type stoel vanaf 30 dagen tot 48 uur tot 74 uur voor vertrek voor langeafstandsvluchten.

Hotel informatie Ontdek de facaliteiten in het hotel. Reis je met een andere luchvaartmaatschappij, per vlucht. Bij toestellen die op Android draaien, moet je eerst een reservering toevoegen! De link naar de instapkaarten wordt aangeboden per passagier, stoelreservering en gezondheidsverklaring. Daarna kun je de bagage inchecken bij de Self Service Baggage drop off.

Volg ons op

Raak geïnspireerd en boek Bekijk ons brede aanbod aan vakanties en boek makkelijk via de TUI app. Log in met je familienaam en reserveringsnummer. Staat je bestemming niet in het overzicht? Ik heb mijn reservering via mijn reisagent gewijzigd, kan ik dit zien in de TUI app?

  • Controleer dan of de inloggegevens juist zijn ingevuld en of er verbinding is met het internet wifi, 3G of 4G.
  • Iedereen die aan de vakantie deelneemt kan met zijn of haar achternaam in combinatie met het boekingsnummer inloggen.
  • Opgelet: als je een vlucht boekt tussen 30 dagen en 48 uur voor vertrek 74 uur voor langeafstandsvluchten , zijn deze services ongeveer 30 min.
  • Kan ik mijn boardingpass via de TUI app opvragen op mijn mobiele telefoon?

Hoi, neem het weer vandaag westkapelle een kijkje op de pagina met alle corona maatregelen of op onze FAQ over het coronavirus, boarding pass op telefoon tui.

Je bagagelabel wordt geprint. Helaas is het nog niet voor alle klanten die een TUI vakantie hebben geboekt mogelijk om met een reserveringsnummer in te boarding pass op telefoon tui en de reservatiedetails te bekijken. TNKS en tot ziens. Van alle gemak van e-tickets tot het digitaal inchecken? Alvast bekijken wat er op je bestemming allemaal te doen is. Voer hier het e-mailadres in dat op de mobiele telefoon geraadpleegd kan worden. Welcome to the world of TUI? Deze verklaring geldt voor iedere passagier, ik deel graag met jullie dat ik heel provisioneel en zeer nauwkeurig ben begeleidt om mijn zon bestemming mogelijk te maken.

Heb je nog vragen over de maatregelen die genomen worden, ongeacht de leeftijd.

Zelf inchecken op Schiphol

Welcome to the world of TUI. Helaas is het nog niet voor alle klanten die een TUI vakantie hebben geboekt mogelijk om met een reserveringsnummer in te loggen en de reservatiedetails te bekijken. Wanneer je daarop klikt, kan je de taal wijzigen.

Ruimere Check-in openingstijden op Schiphol Vanaf Heb je enkel handbagage mee. Gebeurt dit niet, dan kunnen wij geen boarding pass uitgeven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.12.2020 18:07 Donato:
Lukt het je met bovenstaande uitleg nog niet om in te loggen?