Hotel onder de linden aduard

Datum van publicatie: 18.02.2021

Het piepkleine dorpje Aduard, dat ongeveer inwoners telt, is ontstaan rond een cisterciënzerklooster dat in werd gesticht. Duits 1. Ja Nee Weet ik niet zeker.

De beste hotels in de buurt Alles weergeven. De Michelin ster prijkt hier al sinds Minimum: 1 , Maximum: Ja Nee Weet ik niet zeker. Herberg Onder de Linden is al heel lang een begrip in de noordelijke provincies. Mooie combinaties van Wijn en Spijs en gastvrijheid.

De bediening is uitstekend op de hoogte van alles wat er op het bord ligt en in de keuken gebeurt en is daarnaast heel relaxed. Nederlands Beoordeeld op 17 augustus via mobiele applicatie Verwenavond.

We komen zeker nog een keer terug. Lunchen kan door middel van een reservering.

Door de corona beperkingen staan de tafels verder uit elkaar, waardoor het wat minder gezellig is. Het eten was erg lekker samen met heerlijke wijnen.
  • Het restaurant is ingericht met lichte tinten en voorzien van heerlijk zittende fauteuils en in de zomer eet u heerlijk op het terras in de tuin.
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid? Ieder gerecht apart beoordelen vind ik meer voor de echte gespecialiseerde kenner die ook alle ingrediënten weet te ontdekken tijdens het eten.

Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Beoordeeld op 27 juli via mobiele applicatie Gisteravond heerlijk gegeten.

Geselecteerde filters. We hebben een super avond gehad. De combinatie met de normaal overigens eveneens overheerlijke bijna rauwe runderlende stond na enkele happen al tegen.

  • Doorgaan naar hoofdinhoud.
  • Is dit een Frans restaurant?

Wij zijn voor het hele menuhotel onder de linden aduard. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, professioneel en uitstekende uitleg van de wijnen. Eigen moestuin. Bediening was erg goed, Alexandra. Van de smaakvolle amuses tot de koffie met bonbons - en de 4 gangen daartussen - alles was perfect. De hierbij geserveerde wijn was trouwens heel goed en perfect in balans.

We zijn altijd op zoek naar spannende wijnen en een mooie mix tussen klassiekers en verrassende vondsten. Steven Klein Nijenhuis en team Onder de Linden voor thuis, het kan weer!

Met een dinerbon van Herberg Onder de Linden geeft u een onderscheidend culinair cadeau.

Restaurant Keuken Menu Dranken Impressie. Het resultaat is een menu - er is geen menukaart - met stuk voor stuk originele gerechten met uitgesproken smaken.

Het restaurant is ingericht met lichte tinten en voorzien van heerlijk zittende fauteuils en in de zomer eet u heerlijk op het terras in de tuin. Het nagerecht was lekker, maar ik was hogelijk verbaasd dat het WIJNarrangement daarbij werd ingevuld door het serveren van bier. Echter de bediening was ietwat kattig en hotel onder de linden aduard vonden we toch wel vreemd, hotel onder de linden aduard. We hadden het blijkbar niet getroffen? Datum van bezoek: september .

Waarderingen en beoordelingen

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Toen ik aangaf geen bier te drinken reageerde de serveerster hogelijk verbaasd en bleef in eerste instantie zelfs aandringen.

We zijn altijd op zoek naar spannende wijnen en een mooie mix tussen klassiekers en verrassende vondsten. Beoordeeld op 19 september via mobiele applicatie Onverwachte tegenvaller.

  • Hier bij de herberg is ieder gerecht gewoon bijzonder, goed van smaak, aparte twist aan sommige gerechten en een beleving voor je smaakpupilllen.
  • We komen zeker terug.
  • U heeft de keuze uit diverse waardes of u bepaalt zelf een waarde.
  • Is dit een gezinsvriendelijk restaurant?

Bekijk beschikbaarheid Aankomst Datumprikker. Het geheel was voortreffelijk en voor deze kwaliteit tegen voor vriendelijke prijzen. Lees ook onze privacyverklaring, hotel onder de linden aduard. Daarom vindt u op onze wijnkaart zowel prachtige klassieke Bourgognes als spannende pinot noirs en chardonnays uit Nieuwe Wereldlanden zoals Nieuw-Zeeland en alles er tussenin.

Jammer dat Aduard wat ver van onze woonplaats ligt, maar zeker wat omrij kilometers waard. Alle restaurants in Aduard weergeven. Land: Nederland Nederland Belgi.

Herberg Onder de Linden

Ik geloof dat deze recensie toebehoort aan Best Western hotel Aduard! Fijne avond gehad met heerlijk eten en prima bijpassende wijnen. Creatieve keuken in een warme sfeer In het decor van een prachtig rijksmonument uit in Aduard verwennen we u ouderwets lekker met creatieve gerechten van nu. Verrassende gerechtjes en mooie smaken.

Het ontbijt een tractatie. Heeft dit hotel een volledige bar. Toen ik aangaf geen bier te drinken reageerde de serveerster hogelijk verbaasd en bleef in eerste instantie zelfs aandringen. Lauwersoog en de Waddenzee zijn een half uur rijden verwijderd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.02.2021 06:33 Bijou:
Het restaurant is ingericht met lichte tinten en voorzien van heerlijk zittende fauteuils en in de zomer eet u heerlijk op het terras in de tuin.

24.02.2021 21:04 Izzet:
Lekker en bijzonder eten, echt erg leuk om eens naar toe te gaan. Hebben dus ook gebruik gemaakt van q van de 5 kamers die ze hebben.

22.02.2021 18:41 Casparus:
Fijne ambience en verrukkelijk eten. We komen zeker terug.