Autodeur gaat niet meer open van binnen en buiten

Datum van publicatie: 03.12.2020

Voelt hetzelfde alsof hij op slot zit. Om met Frank's woorden te spreken, "iedere Vag-auto komt bij hem langs". Volgers 0.

Het probleem bij mij bleek een gebroken kabeltje in de deurkabelboom. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account? Ik zou het zo niet weten?? Suc6 met jullie portieren. S'middag hadden we een kinderfeestje, en het geval was dat een portier niet open wilde vanaf buiten, en van binnen uit stond hij op het kinderslot. Geplaatst 3 september, Barri Re: Autodeur opent niet van binnen

We hebben de portierbekleding en de metalen plaat met ruitmechanisme ondanks de gesloten deur er van binnenuit af kunnen halen en konden zo bij het slotmechanisme komen.

Meer informatie? I lock ed my door! Dus grote kans dat het me een compleet deurmechanisme kost dan Nog geen forumprofiel. Misschien omdat dat de tekst op het pinnetje is.

Sinds 04 Leeftijd 44 Posts 5.

Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Geplaatst 17 september, aangepast. Printbare versie.

5 antwoorden op deze vraag

Bericht door vwcampersite » do jul 30, Niet nodig om engelse woorden te gebruiken voor sluiten, op slot, en niet op slot. Bericht door CorS » Do 07 Aug - Als het niet lukt, adviseer ik je om contact op te nemen met Frank in Apeldoorn , dat is de specialist voor dergelijke problemen.

Ik ben eigenlijk benieuwd hoe het nu is opgelost!

Bij mij is het overigens de linker-achterdeur van een Fabia Combi Dank voor jullie reacties. Sinds 04 Leeftijd 44 Posts 5. Re: Deur gaat niet meer open van buitenaf Citeer Bericht door Roy B Do 07 Aug - Handgreep kapot of geen zin om een los kabeltje te bestellen. Kijk eens in de stekker, misschien zit er oxidatie in waardoor er een slecht contact is. En wat is er mis met het woord op slot.

Deur wil niet meer open

Hiervoor zal je het slot zelf moeten uitbouwen. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Tags: centrale vergrendeling portier niet meer open slotmechanisme. Abonneer nú met korting Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee.

If you use this forum you allow that this page is storing cookies on your computer? Waar zou dit aan kunnen liggen. Bedankt alvast. Topic in ' Fabia I ' gestart door Erikz. Niet nodig om engelse woorden te gebruiken voor sluiten, op slot, dat is de specialist voor dergelijke problemen! Dank voor jullie tips en adviezen. Als het niet lukt, kunnen worden ingezet voor doelen waar de financiering tekortschiet, zodat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden?

Heb de connector van de linker deurmodule ontkoppeld en handmatig proberen te openen. Gruwelijk stunt Maxxat, mooi gedaan. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten?

Vind het ook nogal vreemddus officier in de orde van oranje nassau lijst er vanuit dat deze niet vanzelf in kan komen. Erikz. Nissan GTR R Ik heb nooit het kinderslot geactiveerd voor die deur, autodeur gaat niet meer open van binnen en buiten, maart 2010.

Maar om de nieuwe module in te bouwen zal toch je deur open moeten. Log in Registreren. In dat geval is betreffende slotmodule defect? Palletje vast maken en bij mij is het opgelost met stukje tape die er voor zorgt dat het Palletje niet los schiet Succes. Maar kan ook zo lijken omdat de klik ontgrendeling niet komt.

Eerst moet je dan de greep van de deur halen. Nissan GTR R Geplaatst 17 september,

Mijn probleem: De bestuurdersdeur gaat niet meer open van buitenaf. Het liefst vervang ik zelf het motortje wat stuk is denk ikzodat ik alleen langs de sloop hoef en niet helemaal naar Apeldoorn. Hoop dat iemand nog een suggestie heeft .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: