Deken voor kinderwagen haken

Datum van publicatie: 22.11.2020

Wil je graag een andere kleur? Haakpatroon babydeken Boy Blue Simpel maar erg mooi om te zien, dit baby dekentje voor een jongetje, of in een andere kleur voor een meisje. Voor dit leuke babydekentje haak je vijf brede strepen met bobbels die je daarna aan elkaar naait en van een rand voorziet.

Haakpatroon babydekentje voor beginners Dit haakpatroon voor een baby dekentje is heel geschikt voor beginnende haaksters. Plaats reactie. Zijn het losse en vaste om en om? Het sterke katoengaren is lekker zacht en warm. Haakpatroon babydekentje Bobbles Voor dit leuke babydekentje haak je vijf brede strepen met bobbels die je daarna aan elkaar naait en van een rand voorziet. En wanneer je moeite hebt met deze Cluster Stitch, bekijk je de video om te zien hoe je die moet haken.

Daarnaast is het een simpel patroon dat je kan breien en haken. Haakpatronen Babydekentjes Hier vind je gratis haakpatronen voor mooie babydekentjes. Mooie kleuren. Haakboeken De leukste haakboeken vind je hier. Ik heb de losse deken voor kinderwagen haken maar vind het lastig om de tweede rij te beginnen met losse en vaste om en om.

Hoe kan ik het beste beginnen? Meld je nu aan! Reacties 13 Het dekentje is superleuk geworden.

Lisanne Multem

De granietsteen, ik had er nog nooit van gehoord, maar ziet er tof uit, ga ik zeker een keertje uitproberen. Haakpatronen Dieren. Niet alleen mooi, ook lekker zacht voor je kleintje! Groetjes Nandine Reply.

Groetjes Katja Reply.

  • Haakpatroon baby dekentje Dit patroon voor een baby dekentje is geschikt voor gevorderde haaksters. Deze deken is gebreid met het super zachte Lana Grossa Merino Superfein.
  • Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Patroon van: Mam'Zelle Flo.

Hotels in callantsoog noord holland de slag met het patroon! De granietsteen, ga ik zeker een keertje uitproberen, warm en je kunt 'm in iedere kleur maken die je wilt, klopt. Wij zijn trots op onze beoordeling van een 8. Patroon van: Lacy crochet. Bekijk de video wanneer je niet meer weet hoe je die moet haken. Deze deken is gehaakt in de deken voor kinderwagen haken kleuren van Yarn and Colors Charming.

Merino blokken deken Het babydekentje is zacht, sharing. Workshops en haaklessen Tapestry haken Leuke haakboeken Blog.

Gebruik couponcode "blackfriday". Hartjes haken. Het sterke katoengaren is lekker zacht en warm. Charming deken Dit schattige babydekentje heeft 6 verschillende kleurvlakken en is lekker warm!

Tunisch deken haakpakket Het lieve dekentje is zeer geschikt om als reisdekentje te gebruiken en je kindje toe te dekken in de Maxi-Cosi. Bijvoorbeeld als kraamcadeau, deken voor kinderwagen haken. Haakpatroon babydekentje Bobble Stitch Voor dit dekentje wordt de bobble stitch gebruikt.

Dit kleurrijke deken voor kinderwagen haken is gehaakt in de spinnetjessteek, dit zorgt voor een leuk effect en geeft een soepele structuur? Daarnaast kun je de dekens ook gebruiken als speelkleed voor in de box of op de grond.

Baby deken haken

Je kunt hem natuurlijk ook in felle kleurtjes maken, of echt baby roze of blauw. Dit kleurrijke babydekentje is gehaakt in de spinnetjessteek, dit zorgt voor een leuk effect en geeft een soepele structuur. Wis filters Filter. Je kunt een grotere naald pakken om je werk ook wat losser te maken. Haken voor Sinterklaas.

Je haakt de vaste steeds om de losse van de vorige toer, zo krijg je het grappige effect van een verspringende steek. Meer baby haakpatronen vind je hier: Engelse patronen: Haakpatroon baby spulletjes Nederlandse patronen Haakpatroon baby kleertjes en slofjes Haakpatroon baby mutsjes Haakpatroon baby dekentjes Deken voor kinderwagen haken baby knuffeltjes. Door leuke ribbelsteek zorgt voor een speels patroon, deken voor kinderwagen haken. Wil je liever een Nederlands patroon, kijk dan op deze pagina: Baby haakpatronen Nederlands Een handige vertaling van Engelse haaktermen vind je op: Vertaling Engelse haaktermen.

Heel veel haakplezier. Granny Squares haken. Veel haak- of breiplezier.

Reacties (13)

Haakpatroon babydeken Boy Blue Simpel maar erg mooi om te zien, dit baby dekentje voor een jongetje, of in een andere kleur voor een meisje. Wat een leuk dekentje! Patroon van: Lacy crochet.

Hallo Lisanne Ik wil heel graag een babydekentje haken, maar je kunt het natuurlijk vergroten. Merino fine haakpakket Dit babydekentje met zachtroze kleur is perfecte voor schattige meisjes.

Het patroon is voor een premature baby, maar ik ben nog maar pas begonnen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.11.2020 12:18 Rhianne:
Melding sluiten lees verder. Ja na elke steek draaien idd : en domme vragen bestaan niet!

25.11.2020 15:15 Nova:
Prachtig kantachtig patroon in een mooie kleur. Babydekens -  Een babydeken houdt je kleintje niet alleen warm in bed maar ook is ook handig voor in de kinderwagen en maxi cosi kinderstoel.

28.11.2020 02:34 Josua:
Patroon van: Joann. Lees verder.