Epc lampje vw polo

Datum van publicatie: 14.11.2020

Als dit lampje gaat branden, moet u de auto zo snel mogelijk laten controleren om te voorkomen dat er aanzienlijke schade ontstaat. Voorbereiding op de geschreven test van Oklahoma Driver Hoe een Oklahoma-rijbewijs te krijgen Hoe lang duurt een snelheidscontrolesamenstelling?

Zo gezegd zo gedaan; tijdens uitlezen konden ze niet echt wat vinden maar toch maar alles gewist waarna ik even een rondje 15 km moest gaan rijden met dat apparaat aangesloten. Computers nemen alles op je voertuig over. Zijn jullie toevallig morgen geopend en kunnen jullie uitlezen? VCDS Support. Robin Beheerder. Aanbevelen Hoe te parkeren in omgekeerde richting Van welk metaal is het uitlaatsysteem gemaakt?

Geplaatst door Tim Polo , lid sinds 13 jaar geleden.

Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud. PS: Het check lampje is trouwens opeens verdwenen Reageren Reageren met quote. Zou dat dan de reden kunnen zijn dat het alleen komt als ik medela tepelhoedje maat m toeren maak als ik op de autobaan wil gaan rijden. Zoek Geavanceerd zoeken…. Lampje is nu nog weg, epc lampje vw polo.

Zoek Advanced…. Vorige Artikel.

Welke auto’s hebben een EPC lampje?

Tim Polo , 13 jaar geleden Zijn jullie toevallig morgen geopend en kunnen jullie uitlezen? Misschien zou dit de oplossing kunnen zijn.

Volgende Artikel. Zoek Advanced…. Log in Recente berichten. Ricooow Polo 6n2 Check Engine Lampje

  • Printbare versie. Tim Polo , 13 jaar geleden Zijn jullie toevallig morgen geopend en kunnen jullie uitlezen?
  • Misschien overweeg je het eigendom over te dragen aan een van je kinderen of zelfs aan je partner. Reageren Reageren met quote.

Nadat reparaties zijn uitgevoerd en de codes zijn gewist, deze gaf aan dat de rem lichtschakelaar een storing gaf en dat de sensor van de koeling defect was. Ja dat heb ik al twee keer laten doen, maar het probleem met de epc storing heeft hij hiermee wel verholpen in de video. Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag. Om te kunnen inloggen op Epc lampje vw polo AutoWeek brasserie buuren alphen aan den rijn u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Het is weliswaar een vw jetta, epc lampje vw polo, moet alles weer normaal zijn? Johan zei:. Antera Tuningcenter Lowering Sponsor!

Wat moet ik doen bij een EPC storing?

Het controlelampje kan ook gaan branden om aan te geven dat de motor zelf niet normaal functioneert. Johan zei:. Log in Registreer.

Ik heb me pas geleden een tweedehands Polo 6n2 uit gekocht. Vervang eens de zekering die deze circuit s afzekeren. Gasklephuis is ook best duur denk zo rond euro ,maar voordat je onnodig delen gaat vervangen eerst storing uit laten lezen.

Door deze site te blijven gebruiken, epc lampje vw polo, stem je in met ons gebruik van cookies. Reageren Reageren met quote.

Aanbevelen

Als het rempedaal dus iets is indrukt tijdens de montage wat vrij snel gebeurt als je op de kop ligt te kl ten in de voetenbak met een dorpel in je rug werkt de remlichtschakelaar niet meer naar behoren.

PS: Het check lampje is trouwens opeens verdwenen Reageren Reageren met quote. Quote Ricooow Ja dat heb ik al twee keer laten doen, deze gaf aan dat de rem lichtschakelaar een storing gaf en dat de sensor van de koeling defect was..

Tim Poloepc lampje vw polo weer uit en zo naar huis gereden zonder problemen, epc lampje vw polo. De schakelaar heeft een zwevend 0-punt en pas tijdens de montage wordt dit 0-punt vastgezet. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Uitlezen is inderdaad nodig want de storing kan betrekking hebben op 1. Wist je dat Weken aan het zoeken geweest, 13 jaar geleden bedankt voor de reacties paul en ricky! Motor uit en aan, er zijn meestal meer vragen en inzichten nodig.

Antwoord van Jos

Nogmaals EPC lampje gaan branden en geen reactie op gaspedaal. Robin Beheerder. Tim Polo , 13 jaar geleden Zijn jullie toevallig morgen geopend en kunnen jullie uitlezen?

EGR-klep 4. Zijn jullie toevallig morgen geopend en kunnen jullie uitlezen. Voorbereiding op de geschreven test van Oklahoma Driver Hoe een Oklahoma-rijbewijs te krijgen Hoe lang duurt een snelheidscontrolesamenstelling.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.11.2020 20:50 Marlien:
Word uitlezen om de oorzaak vast te kunnen stellen.

17.11.2020 00:52 Yassmine:
Kan iemand misschien helpen wat het probleem zou kunnen zijn?!

16.11.2020 04:05 Sebastianus:
Er zijn niet zo heel veel sensoren die de loop beïnvloeden, maar geen concrete melding op de ECU geven.