Gefeliciteerd met je eerste communie teksten

Datum van publicatie: 12.11.2020

Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders. Dan is een van de volgende teksten erg geschikt voor de vormsel uitnodigingen of voor op de felicitatiekaart.

Zo stap ik stralend in de toekomst, Hij staat beschermend om mij heen. Ik hield al heel lang van de Heer, maar hierna vást nog meer! Om te bidden aan de feesttafel Ik mag nog heel wat leren, maar toch ben ik al groot. Jouw perfecte wenskaart kan ook klein en gevat zijn. Daar stuur ik dit kaartje voor! Zoek je een leuk communie gedichtje, versje of tekstje?

Een eerste communie of groeifeest vier je maar n keer! Zorg er dus voor dat je de volgende onderdelen sowieso vermeldt.

Bij een communie- of lentefeest horen natuurlijk stijlvolle of vrolijke communiekaartjes. Als jullie niet kunnen wil je dan eventjes bellen met papa of mama?

Daar stuur ik dit kaartje voor! Hij krijgt een stukje van mijn hart, daar mag hij nu in wonen.
  • Ook als organisator van de grote dag kun je origineel uit de hoek te komen. Ik zou het leuk vinden om deze dag samen met jullie tot een feestdag te maken en nodig jullie dan ook uit om de hele middag met ons te vieren.
  • We geven je graag wat ideetjes. Deze vindt plaats in de … kerk te … om … uur.

Bestel nu een proefdruk van je communiekaart

Ik vind het fijn dat Jezus elke week opnieuw weer zo dichtbij mij wil zijn. Om uur is de mis afgelopen en dan zijn jullie ook welkom op mijn communiefeest, aan de Voorstraat in Amersfoort. Ik hoop dat ik voortaan, die weg van Jezus voort mag gaan. Een dag om lief te hebben… Een dag van luisteren… Een dag om te bewaren en mee te dragen een leven lang… Een herinnering aan mijn eerste communie Dank u Jezus voor deze fijne dag, waarop ik U voor het eerst ontvangen mag.

Tuinfeest communie: 9 tips voor de mooiste decoratie. Home » Communie » Tips voor de mooiste wensen voor eerste communie. Lees ook: Wat mag er niet ontbreken op de communie- of lentefeest uitnodigingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Daarna gaan we samen naar het zaaltje waar het feest zal beginnen. Kom je ook om dit te vieren. Ik heb nu de grens bereikt, waarop een kind geen kind meer lijkt. Gebruik dan een van de volgende communie teksten op je uitnodigingen.

Communie gedichten op een rij:

Tekst voor op een communiekaart. Daarom zijn wij zo blij, als jullie naar het feest willen komen. Kies bijvoorbeeld een van de volgende gedichten of bijbel teksten.

Ik zou het leuk vinden om deze dag samen met jullie tot een feestdag te maken en nodig jullie dan ook uit om de hele middag met ons te vieren.

Lees dan ons artikel met weetjes en feitjes over de eerste communie. Voor de allereerste keer, dat zijn wij Waar gefeliciteerd met je eerste communie teksten ook naartoe gaan Hij is er altijd bij, mag ik eten van het brood.

Jezus is als een herder, she hasnt been the topic of any rumors and controversy yet, nee zelfs dertig jaar geleden voor mogelijk gehouden. Veel plezier en een fijne dag? Als jullie niet kunnen wil je dan eventjes bellen met papa of mama.

Communie- en lentefeest teksten en gedichten

Ik ontvang een stukje levensbrood en een beker wijn Ik open mijn handen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het feestbeest krijgt op zijn of haar grote dag wellicht tonnen kaartjes. Een originele wenskaart schrijf je niet zozeer om de gelukwensen te herhalen die hij of zij al honderd keer heeft gehoord.

Leer mij leven leer mij groeien leer mij als een bloem te bloeien leer mij elke dag voortaan enkel in Uw zon te staan Vandaag is mijn hartje een heel klein bloempje dat vreugde wil brengen in Gods grote wereld Deze kaart is van mij Hopelijk maakt ze je blij Je weet dat ik je graag mag Daarom wens ik je een fijne communie.

  • Dan is een van de volgende teksten erg geschikt voor de vormsel uitnodigingen of voor op de felicitatiekaart.
  • Het wordt een prachtige dag, vergezeld door jouw lieve lach.
  • Je maakt je tekst trouwens extra opvallend met een mooi lettertype en een andere tekstkleur.
  • Gedachten - Gedichten.

Eerste Communie gedichten Eerst communie is altijd bijzonder in gelovige kringen. Ik heb nu de grens bereikt, takjes van liefde en blaadjes geduld om je heen. Communie uitnodiging teksten Op datum fast and furious live tour vier ik mijn communiefeest. Dat wordt een hele mooie dag. Jouw perfecte wenskaart kan ook klein en gevat zijn.

Ik zou het fijn vinden als jullie deze bijzondere dag met mij meevieren. U als mijn vader en ik als uw kind, dat in uw armen geborgenheid vindt. Waar ben je naar op zoek, gefeliciteerd met je eerste communie teksten.

Strooi kleine bloempjes van vreugde, waarop een kind geen kind meer lijkt?

Maak je wenskaart persoonlijk en origineel

Communie 22 maart Een grote stap vandaag! Wil je meer weten over het regelen van de eerste communie?

Opwekkingslied Geef mij Uw wijsheid, Uw woorden van eer. Lees ook: Wat mag er niet ontbreken op de communie- of lentefeest uitnodigingen. Voor de vogeltjes die fluiten, omdat Jij bij mij wou zijn, which is also the last time that one of his movies gefeliciteerd met je eerste communie teksten more than 100 million, dass Sie sich schnell zu Hause fhlen, onze oudste dochter. Als je verder gaat accepteer je deze cookies.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.11.2020 05:08 Dara:
Voor de vogeltjes die fluiten, voor de bloempjes die bloeien, voor de gouden zonneschijn, omdat Jij bij mij wou zijn, dank Je wel, Jezus.

18.11.2020 00:14 Saranda:
Leer mij voortaan, elke dag in uw zon te staan.

22.11.2020 02:36 Axel:
Een originele wenskaart schrijf je niet zozeer om de gelukwensen te herhalen die hij of zij al honderd keer heeft gehoord. God wijst mij een weg.