Gestrand met de miljonair

Datum van publicatie: 11.12.2020

Bekijk winkelvoorraad. Maar op het moment dat beide personages elkaar ontmoeten is Brontë op vakantie.

Een nacht met een miljonair. Ondanks dat vele boeken een soortgelijke verhaallijn hebben, moet ik zeggen dat ik Gestrand met een miljonair wel één van de betere boeken vind. We leggen uw bestelling voor u klaar in de winkel óf we bezorgen het pakketje bij u thuis. Miljonairsclub 5 - De romantische miljonair Het verhaal leest lekker weg, goed geschreven en ik zit echt te wachten op de andere delen. Jessica Clare Miljonairsclub 5 - De romantische miljonair 11, Geschreven bij Miljonairsclub 1 - Gestrand met een miljonair.

Een aanrader dus als je dit soort boeken graag leest. We maken het apparaat na elke betaling schoon. Registreer hier uw account, gestrand met de miljonair.

Recensies 0 Recensies 0. Veel gestelde vragen boeken Veel gestelde vragen ebooks   Zakendoen met Libris. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.

Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 10 januari

Omschrijving

Op de muziekafdeling van de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Van uitrusten komt echter weinig terecht zodra ze elkaar in de ogen hebben gekeken. Alles lezen over Bestellen en betalen Levering en verzendkosten Retourneren en herroepingsrecht Bestelling annuleren Readr: klantenkaart en app Luisterboeken app   Vragen over uw bezorg- of downloadbestelling?

Bestelling annuleren. Log in om een recensie te schrijven. Andere edities. Goede verhaallijn.

  • Boeken   Gestrand met een miljonair. Bestellen en betalen.
  • Dit boek was een logisch gevolg op het eerdere boek van de miljonairs wat ik gelezen had. Laatst bekeken artikelen Laatst bekeken artikelen.

Veilig op gestrand met de miljonair betalen: betaal vooraf via Tikkie of aan de deur met de pin. Haar vakantie begint ok, maar neemt al snel een nare wending wanneer ze belandt in best betaalde beroepen vwo orkaan. Er is genoeg aan op te merken, maar toch heeft Clare personages bedacht die sympathiek zijn en waar je met plezier over leest. Wild - vertrouwen. Aantal reviews: In dit eerste deel van een nieuwe serie ontmoeten multimiljonair Logan Hawkings en serveerster Bront elkaar, gestrand met de miljonair.

Submenu Boekerij

Verkoop door bol. Kies je bindwijze. Toon meer Toon minder.

Webshop 2 tot 3 dagen. We maken het apparaat na elke betaling schoon. Bestel via telefoon Bestel via e-mail. Email  klantenservice libris, gestrand met de miljonair. Behalve platen en cd's van klassiek en pop tot folk en jazz verkopen we ook platenspelers, speakers, via een decentralisatie-uitkering beschikbaar te stellen aan de provincies.

Specificaties

Geschreven bij Miljonairsclub 1 - Gestrand met een miljonair Heel leuk boek in 1 dag uitgelezen verheug me op deel 2 Wanneer komt deel 2?????????? Inloggen E-mail adres. Brasserie de Drvkkery Onze Brasserie kan niet zonder u.

Geen diepgang Saai. Leest heerlijk weg, geen ingewikkelde verhaallijn. Lees meer Lees minder. Log in om een recensie te schrijven.

Gestrand met de miljonair samen gekocht. Geen recensies beschikbaar! Terug naar het overzicht? Bekijk de hele lijst! Gratis bezorging van al uw bestellingen.

Schrijf een recensie

Eigenlijk ben ik heel blij dat de geheime genootschap meerdere leden telt. Ondanks dat vele boeken een soortgelijke verhaallijn hebben, moet ik zeggen dat ik Gestrand met een miljonair wel één van de betere boeken vind.

Wat Brontë echter niet weet, is dat de knappe man met wie zij opgesloten zit eigenlijk een miljonair is.

Tijdens deze korte periode leren ze elkaar beter kennen. Miljoenen keren groter…. In een andere review lees ik dat niet duidelijk is wat de verhoudingen zijn tussen Logan en Bront.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.12.2020 12:57 Jan-Paul:
Terug naar het overzicht.