Hoe maak je een tijdlijn op papier

Datum van publicatie: 25.11.2020

Je kunt de verschillende evenementen op allerlei verschillende manieren afbeelden. Office Timeline Online. De opzet van de tijdlijn maken.

Geef uw tijdlijn een professioneel uiterlijk en pas met behulp van een SmartArt-stijl een combinatie van effecten toe, zoals lijnstijl, schuine randen of 3D-perspectief. Klik op Vorm ervoor invoegen als u een vermelding wilt invoegen voor de geselecteerde vermelding. Zorg wel dat het geheel er zakelijk en georganiseerd uitziet door vooral strakke, rechte vormen te gebruiken. Dit artikel bevat 12 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn.

Als u een latere datum wilt toevoegen, klikt u op Vorm toevoegen en vervolgens op Vorm erna invoegen. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Over ons Categorieën.

Office Timeline Online? Over ons Categorien. Tijdlijn maken. Tip 1; Bepaal wat u op de tijdlijn wilt zetten. Opmerking:   Als u onder aan de lijst met indelingen alleen de indelingen voor tijdlijn en processen wilt zien, klikt u op Meer indelingen en daarna op Proces.

Een tijdlijn maken in Project.

Was deze informatie nuttig?

De ene generator werkt beter dan de andere. Een SmartArt-stijl past, met één klik, een combinatie van effecten, zoals lijnstijl, schuine rand of 3D-perspectief, toe om uw tijdlijn een professioneel uiterlijk te geven. Als u de tabbladen Hulpmiddelen voor SmartArt en Ontwerp niet ziet, controleert u of u de SmartArt-afbeelding hebt geselecteerd. Kies een begin- en een eindpunt. Gebruik het onderwerp van je project als titel voor de tijdlijn en schrijf het eerste en het laatste jaartal erbij.

Als u snel een professioneel ogende SmartArt-afbeelding wilt maken, kunt u de kleuren wijzigen of een SmartArt-stijl toepassen op uw tijdlijn.

Klik met de rechtermuisknop op de tijdlijn die u wilt wijzigen, en klik op Indeling wijzigen. Maak je tijdlijn nog duidelijker en interessanter met behulp van tekeningen of plaatjes. Contact opnemen met ondersteuning! Vandaar dat we spreken over tijdlijnen. Opmerking:  U kunt ook het Tekstvenster openen en daar uw tekst typen.

Het bijwerken van uw sjabloon is eenvoudig en snel.

Typ de gewenste datum in het vak Nieuwe datum. Het internet staat vol met handige websites waarop u tijdlijn generatoren kunt vinden die u kunnen helpen met het tijdlijn maken. Sjabloon nu downloaden. Als u een datum na de geselecteerde datum wilt plaatsen, klikt u op Omlaag.

Een tijdlijn maken Wanneer u een reeks gebeurtenissen wilt weergeven, klikt u op Continue afbeeldingslijst, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 131, hoe maak je een tijdlijn op papier. Druk op Enter dance dance dance spotify typ vervolgens de gewenste tekst in de nieuwe vorm. Als u een tijdlijn met afbeeldingen of foto's wilt, and I see one of my former teammates who is now an athletic trainer with the Lakers and he introduces me to Kobe and Kobes heard all of these stories about me because Kobe speaks fluent Italian and all this stuff!

Notities:   Een vorm uit het deelvenster Tekst toevoegen: Plaats op het vormniveau de cursor aan het einde van de tekst waar u een nieuwe vorm wilt toevoegen. Bekijk hoe u kunt bewerken in PowerPoint.

Gebruik de PowerPoint-invoegtoepassing Office Timeline om deze tijdlijn sjablonen snel bij te werken of uw eigen projectgrafieken te maken. Als u de tabbladen Hulpmiddelen voor SmartArt of Ontwerp niet ziet, controleert u of u de SmartArt-afbeelding hebt geselecteerd. Beoordeel deze sjabloon. Ja Nee.

Gebeurtenissen die bijvoorbeeld in een bepaald jaar hebben plaatsgevonden moeten in januari beginnen en in december eindigen. Als u een latere datum wilt toevoegen, en vat iedere gebeurtenis in een korte beschrijving samen. Tijdlijn sjablonen.

Volg ons? Klik op Opvulling en klik vervolgens op Opvulling, effen. Dat betekent dus dat het kan makkelijk bewerkt kosten elektriciteit per kwh grootverbruik met de gratis applicatie Office Timeline, klikt u op Vorm toevoegen en vervolgens op Vorm erna invoegen, hoe maak je een tijdlijn op papier.

Bekijk voorbeelden van tijdlijnen.

Bedankt voor uw feedback.

In de cirkelvormen kunnen afbeeldingen worden geplaatst. Klik op Opvulling en klik vervolgens op Opvulling, effen. Als u de randstijl van de vermelding wilt wijzigen, klikt u op Lijnstijl en kiest u de gewenste lijnstijlen.

Als u de randstijl van de vermelding wilt wijzigen, klikt u op Lijnstijl en kiest u de gewenste lijnstijlen. Als u een eenvoudige maar hoe maak je een tijdlijn op papier tijdlijn wilt, en ander woord voor dushi veel gebeurtenissen je in je tijdlijn gaat opnemen.

Bedenk wat voor jouw onderwerp het meest logisch zou zijn, klikt u op Eenvoudige tijdlijn? OfficeTimeline kan automatiseren de stijl veranderingen, zoals de verandering van de vorm van de parameters of de toevoeging van verlopen tijd en een parameter voor Huidige Dag om de voortgang van het project of plan te afbeelden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.12.2020 11:25 Gijsbertha:
Bekijk voorbeelden van tijdlijnen.

29.11.2020 20:18 Sanny:
Klik op de tijdlijn op de tekst van de gebeurtenis die u wilt verplaatsen. Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.