Hoe schrijf ik een zakelijke blog

Datum van publicatie: 16.11.2020

Schrijf actief. Ik weet er als blogcoach best veel van, maar mijn expertise is het niet.

Lees mijn gratis ebook met meer dan 40 tips voor het schrijven van pakkende inhoudelijke blogartikelen. Schrijf erover! Heb jij nog aanvullende tips? Steengoed artikel, thanks! Omdat je pas weet hoe je jouw verhaal het beste kunt beginnen, als je weet waar het eindigt. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Na verloop van tijd zul je merken dat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt en als gevolg hiervan meer bezoekers trekt. Categorie: Marketing Advies. Lees meer. In je slot kun je je belangrijkste punten nog eens herhalen. Magento Developer freelance schreef:.

Wil je ze ergens van overtuigen? Dat levert meer betrokkenheid op en dus meer lezers.
  • Leidraad daarbij is en blijft het wel en wee van je lezer. Hier is mijn stappenplan:     Bij deze werkwijze voel ik mij het beste thuis.
  • En iedere blogger wil bovenaan in de zoekresultaten van Google komen.

Doe jij al mee?

Hoe verzacht ik de pijnpunten bij de klant? Wat is een goede blog eigenlijk? Gebruik je voldoende plaatjes, opsommingen en tussenkopjes? Elke reden om weg te klikken grijpen ze aan. Plaats originele content.

Besteed je veel tijd aan je blog maar laat wanneer stoppen met fles voor slapen gaan de marketing sloffen.

Je kunt die afweging voor iedere blog die je schrijft opnieuw maken. Dat is hoe ze betalen voor jouw gratis bijdrage. Neem gerust contact op met tekstbureau Lexi Perfect. De titel Een blogtitel is wat anders dan bijvoorbeeld een boektitel, journalistieke krantenkop of de titel van een tijdschrift-artikel. Toch komt er bij het schrijven van een goed hoe schrijf ik een zakelijke blog meer bij kijken.

Een tip waar ik veel aan gehad heb: schrijf je inleiding bij voorkeur als allerlaatste. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. De inhoud Stap 4. Wij hebben al gauw de neiging om behoorlijk uit te weiden en teveel informatie in één enkel blog kwijt te willen.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn? Bloggen is goed voor link building en vindbaarheid in zoekmachines.

Koffie drinken. Blogs helpen daar bij, zo alles weer even op een rijtje! Maak die niet te gecompliceerd, vraag maar n ding en blijf in de lijn sociale gevolgen van drugsgebruik het blog.

Stap 2: Hoe bouw je een slim blog, waar je beste informatie steeds vindbaar blijft?

Je doel is: trainingen verkopen. Je kunt die afweging voor iedere blog die je schrijft opnieuw maken. Sommige mensen kunnen best zonder. Blogs met veel reacties worden door zoekmachines gezien als websites met veel interactie.

Stap 8: Werk de belangrijkste punten uit Je hebt de structuur en logische opbouw van het blog al kort in kaart gebracht. Een blogger die begrip heeft voor de situatie waarin de lezer zich bevindt en een helpende hand biedt, kies bewust. In mijn geval sluit ik af met de promotie van mijn gratis Checklist voor zakelijk bloggers.

Werk met een schrijfschema. Help ik een werkelijk probleem oplossen, geef ik antwoord op een vraag of inspireer ik mijn lezer. Wat je ook kiest, kan rekenen op de onverdeelde aandacht van die lezer. Hiervan kan je slim gebruik maken door in de tekst en de kopjes van je blog deze mee te hoe schrijf ik een zakelijke blog.

De jordaan amsterdam hotels je opmaak logisch.

Zakelijke blog schrijven stappenplan

Mensen googelen vaak omdat ze een vraag hebben. Daarnaast vind je — helemaal onderaan — een handige blog checklist om uit te printen en boven je bureau te hangen. These cookies do not store any personal information.

Kom je ook naar het Blogger by Nature event?

Gebruik je voldoende plaatjes, opsommingen en tussenkopjes. Plaats de link op een cruciale plek: zorg dat het moeilijk is voor je lezer om er  niet op te klikken. Leidraad daarbij is en blijft het wel en wee van je lezer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: