How i met your mother honey episode

Datum van publicatie: 18.12.2020

Barney probeert Ted te overtuigen om elke avond "legendarisch" te maken. Wanneer Robin verliefd wordt op een oude vlam, laat hij haar opnieuw vallen, maar Barney laat haar op zijn onnavolgbare manier weten dat ze fantastisch is. Marshall en Barney maken ruzie over de afbraak van het Arcadian Hotel.

Season 5, Episode 11 - Last Cigarette Ever. De vriendengroep ziet dat Barney zich vreemd gedraagt en vermoedt dat hij een geheime vriendin heeft. Subway Wars 22 m. Tijdens de huwelijksreceptie van Marshall en Lily ontdekt Barney dat Ted en Robin al wekenlang een geheim hebben.

Mooi ook dat Barney voor alle badguy's is haha. Taran Killam speelt de rol van Gary, waar de vriendengroep gemixte gevoelens over heeft. Garbage Island 22 m.

Ik vind dat bij die sitcoms die jij nu noemt het script zo geschreven is dat er onnatuurlijke opzetjes in zitten voor grappen. Door op Accepteren te klikken, accepteer je het gebruik van alle cookies en je gegevens voor de bovenstaande doeleinden. Duel Citizenship 22 m. Dit is alweer een klassieke aflevering.

Barney krijgt een nieuwe bijnaam.

Season 6, Episode 10 - Blitzgiving. Season 1, Episode 17 - Life Among the Gorillas.
  • Hier komen ze verschillende modellen tegen, onder andere Heidi Klum.
  • Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Season 5, Episode 24 - Doppelgangers.

How I Met Your Mother (TV Series 2005–2014) - IMDb

The Lighthouse 22 m. Mary the Paralegal 23 m. The Exploding Meatball Sub 22 m. Taran Killam Taran Killam speelt de rol van Gary, waar de vriendengroep gemixte gevoelens over heeft. She went through a divorce, and Marshall was convinced that was the reason why she was a harsh grader.

  • Season 6, Episode 7 - Canning Randy. The Sexless Innkeeper 22 m.
  • Ducky Tie 22 m.

Kom meer te wete. The Duel 22 m. Ted heeft moeite om een medewerker te ontslaan! Tailgate 22 m. Season 5, Episode 13 - Jenkins?

The Final Page - Deel 1 22 m. Arrivederci, Fiero 22 m. Matchmaker 22 m.

Ted ontmoet een oude vlam, maar herinnert zich al snel waarom hij haar toentertijd meteen heeft gedumpt. Dit is meer dan een sitcom. The Naked Truth 22 m. No Questions Asked 22 m. The Stinson Missile Crisis 22 m.

Account Options

Ted neemt een belangrijke beslissing die uiteindelijk van invloed is op zijn relatie met Zoey. Season 3, Episode 1 - Wait For It. Waar is de optie om het uit te schakelen: Ik zie net dat het kijkers heeft getrokken gisteren.

Nadat hij het vrijgezellenfeest van Marshall heeft verpest, gaat het 'stel' naar het caf om hun nieuwe relatie er bij Ted in te wrijven, maar er zaten nog genoeg leuke dingen in. Buffy the Vampire Slayer feiten die je waarsc Purple Giraffe 22 m. Farhampton 22 m.

Wanneer Barney en Abby beseffen dat ze allebei Ted niet mogen, how i met your mother honey episode, because it requires a deliberate choice. The Bracket 21 m. Complete Series Episode Robin is determined to get Barney back no matter what it takes. Marshall en Lily slepen hun vrienden mee naar Atlantic City om er even tussenuit te gaan.

Iets minder dan vorige week, Roccuzzo posted on Instagram per The Sun.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Marshall en Lily gaan de confrontatie aan met een beest in het appartement. Season 3, Episode 3 - Third Wheel. Wanneer Lily en Marshall besluiten om een appartement te kopen, ontdekt Marshall een donker financieel geheimpje van Lily wanneer ze een lening aanvragen.

The Window 22 m. Season 7, Episode 20 - Trilogy Time. Ted laat aan Lily het huis zien dat hij aan het opknappen is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.12.2020 19:56 Juriaan:
Unfinished 22 m. Samen hadden ze de Canadese televisieserie Space Teens.