Hyundai kona electric private lease

Datum van publicatie: 18.02.2021

Je gaat namelijk een maandelijkse verplichting aan, dus je wilt zeker weten dat het product en de service uitstekend zijn. Welk inkomsten en lasten heb ik tegen die tijd?

Kilometrage Het gaat hier om een nieuwe auto, hierdoor kun je toch recht hebben op een de SEPP-regeling t. Natuurlijk is ook de elektrische uitvoering voorzien van de karakteristieke dubbel full LED- koplampen. To always translate pages in this language, tap More   Always translate pages in [language]. Zero emissie, zero zorgen Met een Hyundai KONA Electric hoef je je geen zorgen te maken over de uitstoot van schadelijke stoffen en brandstofkosten.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Dan geeft u Athlon toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies.

Nu met subsidie? Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Actieradius km? Volledig elektrisch. Wij waren al gek op de Kona maar de vernieuwde uitvoering vinden we pas echt te gek.

Privacy overzicht.
  • HUD projecteert informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en andere meldingen direct in je blikveld. Natuurlijk is ook de elektrische uitvoering voorzien van de karakteristieke dubbel full LED- koplampen.
  • We hebben tenslotte maar een keer de kans om een goede eerste indruk te maken!

Vrijblijvende proefrit maken ?

De subsidiepot voor was snel leeg. Direct rijden. Rijd je meer of minder dan je bundel? En als extra voordeel: na afloop van het leasecontract kun je bij ons een verklaring opvragen voor de opgebouwde schadevrije jaren gedurende jouw leasecontract!

Voorwaarden Overeenkomst en voorwaarden pdf Verzekeringsvoorwaarden pdf Inleverrichtlijnen pdf.

Actieradius km. Kies een kleur! Kilometrage 5? Dit wordt 'm. Welk inkomsten en lasten heb ik tegen die tijd. Heb je sneller vervoer nodig. Lees de hele test.

Hyundai KONA Electric Comfort - 5-deurs

Onze adviseurs  staan voor je klaar! Deze kosten worden door ons vergoed. De leaseprijs is gebaseerd op deze looptijd. Hyundai kiezen.

Bekijk hier het private aanbod van IkRij. De laadkosten worden iedere maand achteraf met je verrekend. Indien je meer of minder kilometers zou willen, dan kan je dit aanpassen na het klikken op 'Naar aanbieder'. Kies dan de voor all-weather banden. Je kunt deze auto zorgeloos rijden met een looptijd van  60 maanden. Home Hyundai kona Electric.

Google remarketing Deze website maakt gebruik van de remarketing opties van Google. Bij verkeerslichten kom je bliksemsnel uit de startblokken en wegen met een helling ga je moeiteloos op, zelfs met een volgeladen kofferbak. Neem contact met ons op en laat ons weten welke opties of accessoires je wenst. Online kilometerbundel aanpassen.

  • Voordeligste all-in privé-lease van Nederland.
  • Voorwaarden Overeenkomst en voorwaarden pdf Verzekeringsvoorwaarden pdf Inleverrichtlijnen pdf.
  • Looptijd Looptijd Kies hier de duur van je abonnement.
  • Hyundai Kona Electric Private Lease.

Lees het in onze blog. De Kona Electric komt met het standaard accupakket zo'n kilometer ver en met de grotere 64 kWh batterijen zelfs  kilometer.

Het is vooralsnog de enige betaalbare elektrische auto met een riante actieradius en een populaire carrosserievorm. Op basis hiervan betaal je maandelijks een vast bedrag aan het leasebedrijf. Je Athlon Priv Lease auto wordt standaard geleverd op zomerbanden.

Wij helpen graag iedereen aan een private lease auto van DirectLease, hyundai kona electric private lease.

Waarom private lease bij Yourlease?

Privacy overzicht. Zo kun je hem thuis de hele nacht vol laden of bij een snellader al binnen 54 minuten. Heb schade veroorzaakt bij iemand anders, zonder dat jouw eigen auto beschadigd is?

Vergelijk hier het private lease aanbod van IkRij. Patrick Veldhuizen 99 Gaat u akkoord. Op basis hiervan betaal je maandelijks een vast bedrag aan het leasebedrijf.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.02.2021 20:21 Yosri:
Deze compacte SUV heeft een opvallend fraai profiel.

25.02.2021 12:44 Shadi:
Voordeligste all-in privé-lease van Nederland. Ook kun je upgraden naar een groter accupakket en sterkere elektromotor 64 kWh en pk.

23.02.2021 09:00 Rina:
Aan het stopcontact doet de 39 kWh-versie er een kleine 5 uur over, de 64 kWh versie bijna 7,5 uur. Past de soort auto nog wel in mijn persoonlijke situatie?