Laptop wil niet meer opstarten zwart scherm

Datum van publicatie: 19.12.2020

Nieuwe Huisregels en Privacy Policy. Deze link kan je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen. U plaatst de geheugenmodule opnieuw door de geheugenmodule uit de geheugensleuf te halen en het weer in de sleuf terug te plaatsen om beter contact te maken zodat de computer het geheugen herkent.

Geen beeld, geen piepjes en geen meldingen. De HP zelftest voor de vaste schijf herstelt dergelijke problemen op de vaste schijf, maar rapporteert de fouten niet. De harddisk hoor ik niks doen Voor gedetailleerdere informatie over dit onderwerp, zie HP notebook-pc's - Uw computer updaten nadat u een probleem hebt opgelost. U kunt ook de onderstaande instructies volgen voor het uitvoeren van een hardwarediagnose op uw Dell pc.

Probeer het eens op tweakers. Na alle antwoorden hier te hebben gezien, schakelt u de computer in en drukt u op de toets F8. Mijn laptop gaf zwart beeld en alleen de muis ging en ik heb de laptop even laten aanstaan en toen kwam er te staan dat die updates aan het toen was en toen ging die terug aan. De bios kom je dus ook niet in. Om de resolutie te wijzigen, voert u de Uitgebreide test uit 2 uur of langer.

Gelukkig doet ie 't weer!! Zo ook de vaste computer waarvan de lampjes branden en de koeling lijkt te werken.

Bel mij terug

Als er geen foutmelding wordt weergegeven, zie Probleemoplossing bootproces stopt en toont een zwart scherm. Opmerking : Informatie over uw systeem-BIOS en de standaardinstellingen hiervan kunt u vinden in de servicehandleiding van uw systeem. Verwijder het klepje van de geheugenmodule aan de onderzijde van de notebook.

Dit heeft geholpen bij mij. Piepjes hoor ik trouwens ook niet. DVI Monitor aansluiting.

  • Ik ga akkoord met de huisregels en de privacy policy. Als 1.
  • Start de computer opnieuw op en kijk of het probleem is opgelost. Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Ik heb het zelfde probleem laptop met 8. Om de resolutie te wijzigen, schakelt u de computer in en drukt u op de toets F8. Ik hoop dat iemand er snel een goede oplossing voor heeft want word er niet al gek van. Hoe teken je een ziekenhuis het testen van de geheugenmodules zoals hierboven beschreven, plaatst u n module in de tweede sleuf, laptop wil niet meer opstarten zwart scherm, but worry more about what you eat between New Years and Christmas Christmas is about sharing and spending time with family and friends.

Op de site van Epson de meest recente update gezocht en die dateert van nog voor de update van Windows 8.

Openingstijden

Wellicht maar gelijk vragen aan iemand die daar wel ervaring mee heeft? Een nieuwe laptop kopen Normaliter start de laptop altijd op ook zonder ram of hd hij zal dan een melding moeten geven. Vreemd genoeg kan ik wel op internet.

Opmerking : Lees voor Dell Laptop wil niet meer opstarten zwart scherm pc's het volgende Dell Knowledge Base-artikel: Alienware computer kan niet worden ingeschakeld of start Windows niet op! Mijn laptop gaf zwart beeld en alleen de muis ging en ik heb de laptop even laten aanstaan en toen kwam er te staan dat die updates aan het toen was en toen ging die terug aan?

Het probleem kan niet worden opgelost met probleemoplossing. Piepjes hoor ik trouwens ook niet! Een nieuwe laptop kopen Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt?

Zwart scherm bij opstarten Windows 10 oplossen

Lees hier hoe je Windows 10 in veilige modus start. In eerste instantie lijkt het dus goed te gaan. Neem contact op met HP voor ondersteuning wanneer het probleem niet werd opgelost met de bovenstaande stappen. Heb was uiteindelijk opgelost door de powerknop lang in te drukken, tot ik een soort klikje hoorde. Selecteer een locatie.

  • Vreemd genoeg kan ik wel op internet.
  • Als de computer in het zwarte scherm stopt met reageren, ga dan door met de probleemoplossing in de volgende sectie.
  • U hoort een pieptoon en het scherm knippert.
  • Dergelijke problemen kunnen over het algemeen worden opgelost door de foutmelding te verwijderen en vervolgens ge├╝pdatete firmware voor een kritieke component te installeren.

Email address. Sommige HP notebook-pc's worden met twee geheugensticks geleverd en hebben twee geheugensleuven. Dit zijn vaak draai- of drukknopjes direct onder het LCD scherm van de monitor. Voordat laptop wil niet meer opstarten zwart scherm problemen oplost met uw computer Voordat u problemen oplost met uw computer, haal de batterij eruit en houd dan de aan-uitknop ten minste 15 seconden ingedrukt.

Je kunt Windows 10 zo in veilige modus starten kijk bij 'Vanuit een zwart of leeg scherm'. Nadat de computer de doorstart heeft gemaakt is het nodig om vast te stellen wat de oorzaak is van het niet volledig opstarten van het systeem. Test op geheugenproblemen met de zelftest van de geheugenmodules Als de computer een deel van het geheugen kan benaderen, dan is het misschien mogelijk om de BIOS-set-up te benaderen en een zelftest van het geheugen uit te voeren om andere mogelijke problemen met het geheugen te achterhalen.

Dell pc kan niet worden ingeschakeld of start Windows niet op

Sluit de netadapter weer aan maar niet de batterij , Druk op de aan-uitknop, kijk of de LED's bij de Caps Lock - en Num Lock -knoppen branden en luister of u geluiden hoort van de ventilators of andere bewegende onderdelen die draaien. Weet je zeker dat het apparaat aan staat? Installeer de driver van de videokaart eens opnieuw.

Als er een tekstbericht wordt weergegeven, zie Foutmeldingen met een zwart scherm tijdens het opstarten of booten oplossen. De pc kan ook een pieptooncode weergeven waarmee u een fout op een specifiek hardwareapparaat kunt identificeren.

Wanneer de computer normaal opstart in het Windows bureaublad hoeft u geen verdere actie te ondernemen. Klik op Eenmaal uitvoeren.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.12.2020 16:54 Tamara:
Bovenstaand tekstje van Windows-helpdesk behandelt zo wat alles zelfs een kleine kosten-batenanalyse mbt de apparatuur , behalve het bewuste veelvoorkomende probleem zelf.

25.12.2020 11:13 Felien:
Laptop uit elkaar geschroefd, grondig schoongemaakt en hij werkt nu weer.