Lidocaine levomenthol gel bijsluiter

Datum van publicatie: 25.11.2020

Het wordt gebruikt bij jeuk en neusverkoudheid. Op welke bijwerkingen moet ik letten?

Komt het per ongeluk in het oog spoel dan goed met water om het medicijn te verwijderen en raadpleeg direct een arts. U merkt dit aan roodheid, jeuk en blaasjes. Laatste reactie    Ik ontvang de medicijnen op recept van de huisarts. Gebruik daarom tijdens zwangerschap of borstvoeding alleen medicijnen op doktersrecept. De lotion aan de lucht laten opdrogen, dus niet afdekken met verband.

Dit medicijn niet op beschadigde huid aanbrengen. Wrijf niet in uw oog als u dit medicijn met een vinger hebt aangebracht. Het dwingt tot krabben en wrijven. Conserveermiddel: propyleenglycol. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen zonder nadelige gevolgen voor het kind!

Zeer zelden Overgevoeligheid voor dit medicijn of een van de bestanddelen van dit huidmiddel, lidocaine levomenthol gel bijsluiter. De belangrijkste bijwerkingen zijn de volgende.

Bij kleine kinderen van 2 jaar of ouder geen huidproducten met levomenthol in de buurt van de neus, mond, hals of op de borst smeren vanwege het risico op laryngospasmen en collaps bij het inademen van levomenthol. De tube is ook leverbaar met een canule tuitje. Verkoelende en jeukstillende gel ter verzorging van de geïrriteerde huid.
  • Verpakkingsgrootte: g.
  • Verkeer, werk en sport Dit medicijn heeft voor zover bekend bij gebruik volgens voorschrift geen invloed op het reactie-, concentratie- en gezichtsvermogen. Patiëntenomgeving Inloggen.

Uitgelichte ziektebeelden:

Niet gebruiken op open wonden, zie ook de rubriek Waarschuwingen en voorzorgen. In principe is na overdosering ook de kans op bijwerkingen groter zie aldaar. Volg ons Facebook Twitter. Dit geneesmiddel is niet opgenomen in het geneesmiddelen vergoedings systeem GVS. Algemene informatie Afhalen van geneesmiddelen Herhalen medicatie Huisregels Reizen Rondom de zwangerschap Vergoeding zorgverzekeraar Vragen over medicijnen.

  • De apotheek heeft de artsenverklaring nodig om het bij de fabrikant te bestellen. Klap alles open Klap alles dicht.
  • Borstvoeding U kunt dit medicijn veilig gebruiken, behalve op of in de buurt van de borsten.

Voor deze producten is soms een recept nodig. Gebruik het medicijn weer als u het nodig heeft! Hiermee kunt u voorkmen dat u medicijnen krijgt voorgeschreven, die niet mogen worden gebruikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. Wijk niet af van het voorschrift wanneer de werking u tegenvalt, lidocaine levomenthol gel bijsluiter. Raadpleeg bij deze verschijnselen uw arts.

Inhoudsopgave

Het dwingt tot krabben en wrijven. Lotion: met een watje naar behoefte op de plekken aanbrengen. Gebruik niet meer dan 3 pleisters tegelijk.

Tijdens gebruik van dit middel geen borstvoeding geven of dit middel niet gebruiken tijdens de periode van borstvoeding of tenzij de arts anders voorschrijft.

Regelmatig : bij meer dan 30 op de mensen Soms : bij 10 tot 30 op de mensen Zelden : bij 1 tot 10 op de mensen Zeer zelden : bij minder dan 1 op de mensen. Niet Gevonden "levomenthol " als werkzame stof. Behalve het gewenste effect kan dit medicijn van der valk assen geschiedenis geven.

Dit maakt de ontlasting zachter, maar zijn op speciaal verzoek van de voorschrijvende arts door de lidocaine levomenthol gel bijsluiter te leveren. Deze pleisters zijn officieel niet in Nederland in de handel, zodat u minder hard hoeft te persen, lidocaine levomenthol gel bijsluiter.

Apotheek Ootmarsum

De arts moet in dit verzoek verklaren waarom hij dit middel voor u wil voorschrijven. Houd hierbij wel rekening met het sederende effect van deze middelen. Kijk voor de juiste dosering in de bijsluiter en ook altijd op het etiket van de apotheek. Zij kunnen door levomenthol een ademhalingsstilstand krijgen.

  • Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen zonder nadelige gevolgen voor het kind.
  • Van veel medicijnen is dat echter nog niet precies bekend.
  • Stoomcapsules : doe een capsule in een kom heet water en adem de damp in.
  • OTC 'Over the counter', dit geneesmiddel is een zelfzorgmiddel.

Stoomcapsules : doe een capsule in een kom heet water en adem de damp in. Dit kan zeer irritant zijn en u uit de slaap houden. Levomenthol lidocaine levomenthol gel bijsluiter niet geschikt voor kinderen onder de 2 jaar. Zwangerschap en borstvoeding Dit middel kan voor zover bekend tijdens de zwangerschap zonder bezwaar volgens voorschrift worden gebruikt, lidocaine levomenthol gel bijsluiter.

Houd hierbij wel rekening met het sederende effect van deze middelen. Wat doet levomenthol en waarbij gebruik ik het. Dit systeem werkt alleen als er zoveel mogelijk bijwerkingen gemeld worden door zorgverleners, apothekers en patinten.

Samenstelling

De lotion aan de lucht laten opdrogen, dus niet afdekken met verband. Smeer het alleen op een intacte huid, dus niet op open plekken en wondjes. Wij beschikken momenteel niet over informatie aangaande de mogelijke verschijnselen na overdosering met dit medicijn.

Apotheek Ootmarsum Onze apotheek verstrekt niet alleen medicijnen, lidocaine levomenthol gel bijsluiter, we vinden het ook heel belangrijk u goed te adviseren over gezondheid en geneesmiddelgebruik. In principe is na overdosering ook de kans op bijwerkingen groter zie aldaar.

Volg ons Facebook Twitter.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: