Logeren bij de boswachter groesbeek

Datum van publicatie: 27.11.2020

Oude beukenlanen, lieflijke vennen, moerasruigten, rivierduinen en landgoederen op soms steile hellingen. Het is soms een beetje on-Nederlands, het landschap hier.

Info via VVV Groesbeek. Dat gedaan hebbende, verandering van plek doorgegeven te hebben, zijn we de plek in gaan richten voor een korte vakantie van 7 dagen. Het trekkersveld was dicht waardoor ik een plaats moest kiezen Ik denk dat het normaal dus een goude plek is om te verblijven en ook ik had het naar mijn zin maar dus wel met een dubbel gevoel. Dit seizoen zijn de regels anders dan anders.

Peter - Kijk voor meer informatie op logerenbijdeboswachter. Kijk dan eens bij de  Boswachterspaden  van Staatsbosbeheer, fietsen in de heuvelachtige omgeving en Groesbeek zelf is dichtbij voor evt boodschappen.

Sanitairgebouw is prima. Bereken uw route Bekijk de locatie op de kaart? Een leuke plaats.

IC Minnee. Een spannende speelplek, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Waan je een dagje in de tropen in het Afrikamuseum, maak een spannende en inspirerende reis door het Midden-Oosten in Museumpark Orientalis of beleef de vrijheid in Groesbeek in het Nationaal Bevrijdingsmuseum!

"Buiten bijtanken; lees in Staatsbosbeheer magazine hoe je in de natuur weer tot jezelf komt."

Verder mooi bos, lekker koel bij hitte, wandel- en fietsmogelijkheden etc. Beleef je eigen avontuur en kom logeren op één van de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer.

Kijk voor meer informatie op logerenbijdeboswachter. Vriendelijke beheerder en alles zeer goed onderhouden. Dit seizoen zijn de regels anders dan anders. Als men nu strenger zou optreden tegen te vaak blaffende honden zou ik vijf steren geven, nu minder. De voorzieningen zijn met allerlei linten en pijlen aangeduid

En hiervan kun je zelfs tegenkomen op het kampeerterrein: het ree? Volg in Groesbeek de bordjes 'Natuurkampeerterrein'. IC Minnee. Elk seizoen worden er activiteiten georganiseerd in het Rijk van Nijmegen.

Het terrein ligt op een steenworp afstand van Groesbeek in het glooiende bos.

Oftewel: Logeren bij de boswachter

Sanitairgebouw is prima. Goede plek voor wandeltochten race fietstochten en uiteraard onthaasting. Beleef je eigen avontuur en kom logeren op één van de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Op sommige terreinen zoals Natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer is dit ook verplicht.

Je kunt helaas niet op de bonnefooi komen, de trekkersvelden zijn gesloten. Dit was voor wat kost een gerechtsdeurwaarder uniek, logeren bij de boswachter groesbeek. Reactie bureau De Groene Koepel: omdat de Natuurkampeerterreinen in verband met een veilig verblijf zo veel mogelijk proberen contactloos te werken en de indeling en aankomst op het terrein goed willen voorbereiden, verzoeken wij alle natuurkampeerders dit seizoen zo veel mogelijk vooraf te reserveren.

Ik vond het er heel leuk. Bereken uw route Bekijk de locatie op de kaart. Mocht je selectie geen beschikbaarheid tonen dan is het terrein echt vol. Melding f.

Hallo, welkom terug!

Natuurkampeerterrein Groesbeek kamperen van top tot dal. Hartelijk dank voor uw begrip. Wel een goed idee zijn de kluisjes om je mobiel op te laden. Dit was voor ons uniek!

Lavina - Het terrein ligt op een steenworp afstand van Groesbeek in het glooiende bos. Het natuurkampeerterrein is geschikt voor campers met een lengte tot maximaal 5 meter. Logeren bij de boswachter groesbeek Heemskerk - Afgelopen woensdag een "proef" kampeernacht gehad met onze 8 maanden oude zoon. Zij maken namelijk ook een kort en schor blaffend geluid!

We waren voorheen heel enthousiast over het terrein, maar nu schrikken we van de enorm gestegen prijzen Op pad met de boswachter Onze boswachter laat je graag kennismaken met de bewoners van het Groesbeekse bos.

Overnachten

Deze zijn vooral overgebleven van het historische landgoed De Wolfsberg. Jan Veenstra - Gemiddeld vind ik Groesbeek sterren waard. Florian -

De glooiingen in het landschap zorgen voor hoogteverschillen tot maar liefst zeventig meter. Bertha Lantinga - Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren.

Jan Veenstra - Prachtig gelegen camping.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
01.12.2020 16:45 Frits:
Wil je zeker zijn van rust op het terrein, kijk dan voor de data van mogelijke evenementen op deze websites:   Hotel Wolfsberg Motor en bromfietsclub Zeven Heuvelen   Rijk van Nijmegen Kampeerterrein Groesbeek ligt in het Groesbeekse bos in het Rijk van Nijmegen. Robert - Prachtig en vlakbij dorp gelegen terrein voor rustzoekers.

06.12.2020 19:36 Kika:
Geweldig idee? Ieder kampeerterrein is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden.

06.12.2020 15:45 Lando:
Dit seizoen zijn de regels anders dan anders. Tijdens onze fietsvakantie probeerden wij een reservering te maken voor trekkers veld.