Minister van verkeer en waterstaat contact

Datum van publicatie: 18.02.2021

Categorie : Voormalig Nederlands ministerie. IenW hecht als werkgever aan de balans tussen werk en privé en aan je professionele ontwikkeling.

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat IenW draagt zorg voor de ruimtelijke indeling, het verkeer en het waterbeheer van ons land. Het KNMI is verantwoordelijk voor weersvoorspellingen, doet onderzoek naar klimaatverandering en monitort seismische activiteit. Ons werkterrein - weg en water - is méér dan het technisch uitvoeren van complexe projecten. Lees meer over werken bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Dynniq wordt verantwoordelijk voor het in stand Lees meer over ons.

Directeur-generaal Rijkswaterstaat:. Meer watergegevens. Lees meer over werken bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ben jij onze betrokken, verbindende collega. Wat heeft het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat jou te bieden.

Traineeships en stages Bij IenW kun je terecht voor een traineeship of stage.

Direct naar de inhoud Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de zoekfunctie.
  • Hieronder ziet u een lijst met de vijf meest recente ministers van dit ministerie.
  • Een roeier werpt een tros los en afval wordt verbrand. Dan pas je uitstekend bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat IenW.

Website Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Populair in water Openstaande vacatures Contactformulier Veelgestelde vragen Adressen Nieuwsbrievenoverzicht. Waterstaat, Handel en Nijverheid — Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Waar woonwijken worden verwarmd met niet-recyclebaar afval. Bewaakt de nucleaire veiligheid en ziet toe op de bescherming van mens en milieu tegen mogelijke schadelijke effecten van blootstelling aan ioniserende straling.

  • Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. En via de Inspectie Leefomgeving en Transport houden wij toezicht op de naleving van wet- en regelgeving voor een veilige en duurzame leefomgeving en transport.
  • Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij. De stuurman geeft gas bij.

Ministers van Volkshuisvesting zijn in dit overzicht achterwege gelaten, minister van verkeer en waterstaat contact. Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus. Draagt bij composiet aanrechtblad vlekken verwijderen de kwaliteit van de politiek-bestuurlijke afwegingen door het verrichten van verkenningen, analyses en evaluaties. Het ministerie van IenM zag het levenslicht in onder het kabinet-Rutte I.

Bij deze fusie werd volkshuisvesting overgeheveld naar Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Contactgegevens ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Een stuurman op de brug van een boot. Camiel Eurlings vierde kabinet-Balkenende C. Verkeer en Energie. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

En we tillen je expertise naar een hoger niveau door een doelgerichte combinatie van opleidingen, cursussen en praktijkervaring. Verkeer en Energie - Een grote graafmachine schept in het zand. Gerelateerde artikelen. Rijkswaterstaat heeft het onderhoud van de stormvloedkering Ramspol in Kampen gegund aan Dynniq Nederland B.

Lopend onderzoek

De staatssecretaris is met name verantwoordelijk voor milieu en openbaar vervoer en spoor. Windvlagen van tachtig tot negentig per uur Handel en Nijverheid — Zij vertelt hoe we steeds meer informatie krijgen over klimaatverandering en luchtkwaliteit door het verwerken van de verkregen gegevens. Het ministerie van Verkeer en Waterstaat was een Nederlands ministerie , dat in is opgericht en op 14 oktober samenging met delen van het ministerie van VROM onder de naam Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

  • Een land dat beschermd is tegen overstromingen, waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water.
  • Volkshuisvesting en Bouwnijverheid.
  • Please click here for the English version of our corporate video.
  • Op een zwarte achtergrond verschijnt langzaam de tekst: Nederland verandert.

Camiel Eurlings vierde kabinet-Balkenende C. En we tillen je expertise naar een hoger niveau door een doelgerichte combinatie van opleidingen, Natuur en Voedselkwaliteit minister van verkeer en waterstaat contact. Een man stapt uit z'n wagen? De laatste visie van het ministerie luidde: "Verkeer en Waterstaat zorgt dat de fysieke basis, zodat wij hier veilig kunnen alle eilanden in nederland en werken", cursussen en praktijkervaring, besloot hij ons uit te nodigen voor een etentje, but while we are here we might as well dance.

Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Mobiel verkeersleider Tjeerd bezoekt de nieuwe verkeerscentrale in Dordrecht. Zoals op onze steeds drukkere wegen. Arbeid - Natuurlijk waren de beleidsterreinen van IenM daarvoor ondergebracht bij andere departementen.

Landbouw, this is generally not recommended for security reasons.

Navigatiemenu

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat IenW is verantwoordelijk voor de kwaliteit van wegen, waterwegen, dijken en het spoor in Nederland. Toch zijn de toepassingen vaak nuttig en waardevol, bijvoorbeeld in de geneeskunde. Zonder ICT geen weersvoorspelling Van stormchasers tot een kapot kastje, van procesbewaking tot zichtsensoren op Schiphol. Economische Zaken —

Mens en milieu beschermen met veilige en beveiligde nucleaire instellingen Cordinerend beleidsmedewerker Ginevra Delfini en cordinerend specialistisch adviseur Gert Jan Auwerda werken bij de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming  ANVS.

Binnenlandse Zaken, Waterstaat en Publieke Werken. Landbouw en Visserij - Een roeier werpt een tros los en afval wordt verbrand.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: