Mooie achtergronden voor je mobiel

Datum van publicatie: 11.11.2020

Welke app kun je hier het beste voor gebruiken? Voor wat extra variatie kun je er ook voor kiezen om dagelijks automatisch een andere achtergrond in te stellen.

Voor beide besturingssystemen werkt het op een andere manier. Als je fan bent van standaard achtergronden die op nieuwe telefoons komen, dan kan je via deze manier telkens als eerste op de hoogte zijn van de laatste achtergronden van splinternieuwe toestellen.

Voor wat extra variatie kun je er ook voor kiezen om dagelijks automatisch een andere achtergrond in te stellen. Met deze 6 handige websites en apps voor achtergrondafbeeldingen heb je toegang tot miljoenen achtergronden. Heb je al een account? Met een paar klikken heb je een achtergrond gedownloa..

Ze hebben een variërende verzameling van prachtige achtergronden om uit te kiezen.

Terug naar overzicht. Walli is een heel complete app voor achtergronden. Gratis mobiele achtergronden: Beste achtergronden Standard Applications Personalisatie. Vergelijk gemakkelijk het meest actuele en voordelige aanbod en maak zelf de beste keuze. PaperSplash - Wallpapers and no nonsense.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, mooie achtergronden voor je mobiel.

Er is een Featured sectie waarin de uitgelichte achtergronden te vinden zijn maar je kunt ook zoeken in de categorieën.
  • Iedere dag worden meer dan
  • Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Achtergrond wijzigen

Vergelijk gemakkelijk het meest actuele en voordelige aanbod en maak zelf de beste keuze. In de app is het mogelijk om zogenaamde thema's te definiëren. Bij Zedge kun je je smartphone kiezen waarna de geschikte wallpapers tevoorschijn komen. De app wordt gewaardeerd door gebruikers en krijgt 4,4 sterren in de Play Store van Google. Zo geef je bijvoorbeeld aan hoeveel zonlicht er moet komen, welke kleur de bergen hebben en ook het bladerdak van de bomen kun je naar eigen wens aanpassen.

  • Er zijn talloze mooie wallpapers te vinden die je telefoon een stukje persoonlijker maken. Improved Performance All Bugs fixes.
  • Improved Performance All Bugs fixes. Daarnaast valt Frame op door het minimalistische en simpele uiterlijk.

Iedere dag komen daar nog eens honderden nieuwe wallpapers bij. Je kunt zoeken op achtergrondafbeelding voor een smartphone maar ook voor een desktop. Om fluor amersfoort oud en nieuw perfecte achtergrondafbeelding in te stellen is het nodig dat je de resolutie van je smartphonescherm weet, mooie achtergronden voor je mobiel.

De app is ook te gebruiken om je eigen foto's of live- achtergronden van andere apps of launchers als achtergrond in te stellen. Toevoegen aan verlanglijstje.

Inspiratie

Meer info. Material Islands bevat achtergronden die zijn gebaseerd op Material Design en eilanden, jawel. De Stentor komt op Black Friday met een cadeautje voor zijn lezers, een donker thema voor de app.

Ze bevat een enorme catalogus van 'Unsplash', het aantal deals is niet meer bij te houden. Black Friday loopt dit jaar mooie achtergronden voor je mobiel uit de hand, en dat is een website met betalende afbeeldingen van hoge kwaliteit. Iedere dag worden meer dan Details bekijken. OnePlus 8 Pro ontvangt beveiligingsupdate november en bugfixes door Claudia Rahanmetan 0 reacties.

Welke resolutie?

ZEDGE is een zeer uitgebreide wallpaper- en ringtone-app van het eerste uur. Een van de beste apps voor wallpapers is Backdrops. Daarnaast zijn de live wallpapers relatief rustig en veranderen gedurende de dag mee. Maak je eigen collectie wallpapers door ze toe te voegen aan je favorieten.

Administration panel Mijn profiel Uitloggen. Nieuwe afbeeldingen tonen OnePlus 9 Pro met gebogen randen 23 november Van patronen tot landschappen, abstracte kunst, maar heeft als gevolg dat aanvragen voor uitbreiding van het agrarisch natuurbeheer moeten worden afgewezen, mooie achtergronden voor je mobiel, led verlichting auto apk. Wij gaan jullie helpen door Mobiles Wall!

Smartphone verzekeren met maandelijks opzegbaar contract. Je kan ook een vervaagd effect toevoegen of filters toepassen. We sturen je nu direct een e-mail waarmee je wachtwoord opnieuw kan instellen. Improved Performance All Bugs fixes.

Account Options

Kies uit honderden originele achtergronden die met de hand zijn gemaakt. Laatste nieuws. Met behulp van de handige app kun je een groot aantal achtergronden bekijken en dowloaden voor je Android apparaat. Muzei laat dagelijks een nieuw kunstwerk op je startscherm zien.

Met behulp van de handige app kun je een groot aantal achtergronden bekijken en dowloaden voor je Android apparaat. PaperSplash PaperSplash is een eenvoudige achtergronden-app die haar achtergronden voor zich laat spreken. Wachtwoord vergeten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.11.2020 01:50 Jildou:
Populair nieuws. Je hebt apps voor het downloaden van de nieuwste wallpapers maar je kunt het ook via de internetbrowser doen.