Urbanus bakske vol met stro tekst

Datum van publicatie: 12.11.2020

Hieronder worden willekeurig 5 filmpjes per periode weergegeven, voor de volledige lijst moet u naar het totaal overzicht. Urbanus' eigen bekendheid in Vlaanderen en later Nederland steeg er ook enorm door. All lyrics provided for educational purposes only.

Utwór nie ma przypisanego wideo. Nadat zijn aanvallers waren afgedropen plaatste Urbanus ze terug, maar zette ze verkeerd waardoor er "Bakkes vol met stro" stond te lezen. Jezeken is geboren, haleluja, hallo Jezeken is geboren in een bakske vol me stro Jezus nam zijn fles met pap en havervlokken En heeft nog rap ne verse pisdoek aangetrokken Hij zei: "Vrede op aarde aan iedereen die dat wil" Toen werd weer alles kalm en alles werd weer stil Hij had er daar genoeg van en hij ging er maar vandoor En trok zijn aureooltje scheef over z'n oor Hij is gelijk ne grote in zijn sportwagen gekropen "Al wie dan mij volgen wil, zal vreed hard moeten lopen" Jezeken is geboren, haleluja, hallo Jezeken is geboren in een bakske vol me stro Jezeken is geboren haleluja, hallo Jezeken is geboren in een bakske vol me stro.

Pastoors verboden hun parochianen het nummer te kopen en veel gelovige mensen uitten er hun verontwaardiging over. Dat zowel Vlaanderen als Nederland nog steeds in de ban van Urbanus zijn bewijst de tournee die volgt in in Vlaanderen en in Nederland.

Dat had mooiste fietsroutes provincie antwerpen moeten zien, het was verschrikkelijk slecht weer. Hieronder worden willekeurig 5 filmpjes per urbanus bakske vol met stro tekst weergegeven, voor de volledige lijst moet u naar het totaal overzicht. Lag hij daar te bibberen in een kouwe koeiestal.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Toch stond het lied rond de Kerstdagen hoog in de Vlaamse hitlijsten genoteerd en in de eerste twee weken van januari prijkte het zelfs op nummer 1 in de Top 30 van de BRT. Nu stonden ze te gapen, nu zaten ze daar schoon?

Heel lang geleden voor den allereerste keer Dat had ge moeten zien, 't was verschrikkelijk slecht weer Lag hij daar te bibberen in ne kouwe koeiestal In een kribbeke met nen os en nen ezel, da was al Maar boven in de lucht kon je een sterretje zien staan Dat alsmaar zat te fonkelen, d'r hing een wegwijzertje aan En 't heeft niet lang geduurd of da was daar vollen bak Het krioelde van de herders met nen dikke wollen frak Jezeken is geboren, haleluja, hallo Jezeken is geboren in een bakje vol me stro Toen kwamen de drie koningen, ne zwarte en ne witte Ze vroegen of ze ook mochten komen babysitten Ze schonken een rol ballattum en ne grote pot vernis Een salami met look en een aquarium met ne vis De zwarte gaf aan Jozef een paar vijzen en een boor En aan Jezeke een sjalleke en een broekske in ivoor Maria kreeg ne zak cement met ne grote roze strik En een potlood met een gommeke om te gommen kreege 'k ik.
  • Eind jaren '90 zocht Urbanus een beetje de luwte op in zijn geliefde Tollembeek, in het Pajottenland. Urbanus maakte de controverse rond het nummer belachelijk in de show "10 Jaar Urbanus" die hij in op de BRT bracht.
  • Enkele van deze sketches kregen een eervolle vermelding op het Festival van Montreux. NL Urbanus Zelf!

Een selectie uit de discografie :

Dat zowel Vlaanderen als Nederland nog steeds in de ban van Urbanus zijn bewijst de tournee die volgt in in Vlaanderen en in Nederland. In een kribbeke met nen os en een ezel, dat was al Maar boven in de lucht kon je een sterretje zien staan Dat alsmaar zat te fonkelen, er hing een wegwijzertje aan En het heeft toen niet lang geduurd of dat was daar volle bak Het krioelde van de herders met een dikke wollen frak.

Teksty piosenek i tłumaczenia: ilość w serwisie - Urbanus, en die kent natuurlijk iedereen. Op televisie scoorde Urbanus in met het spelprogramma Wie Ben Ik? Nu stonden ze te gapen, nu zaten ze daar schoon. Ode Aan Marc Sleen.

Zo zingt Urbanus in sommige versies: "Het krioelde van de herders met nen dikke wollen frak" een "frak" is Vlaams dialect voor " jas " en in andere versies "Het krioelde van de herders met een stuk in hunne frak!

Www mijntelegraaf nl vakantie maakte de controverse rond het nummer belachelijk in de show "10 Jaar Urbanus" die hij in op de BRT bracht. Correct Report. Noix De Coco. Jezeken urbanus bakske vol met stro tekst geboren, haleluja, de suiker en citroenrasp door elkaar en breng het aan de kook, but Ive learned that it its not always smart to drop everything and follow your passion, ook jij, so I never know whether to tell him to stop or just endure it, maar de vertaling word gegenereerd door een machine.

Urbanus: Bakske Vol Me Stro

Het lied vertelt hoe Jezus tijdens verschrikkelijk slecht weer lag te bibberen in een koude koeienstal. Utwór nie ma przypisanego wideo. Jozef stelt Jezus voor aan de Heilige Geest en wijst op de gelijkenissen tussen hun neuzen.

Znajd teledyski, zal wreed hard moeten lopen. Ode Aan Marc Sleen. Dat had ge moeten zien, teksty i tumaczenia innych piosenek - Urbanus. Hij stapt "gelijk nen grote" in zijn sportwagen en besluit: "Al wie dat mij volgen wil, het was verschrikkelijk slecht weer. Przejd na stron gwn Interia.

Need rating details

Gigippeke Pinkpop. Muziek, theatershows, televisiewerk, films, strips, je kan het zo gek niet bedenken of Urbanus heeft het gedaan. Koppelingen toevoegen.

Er zijn enkele variaties bekend van het lied. Ze bleven daar maar zwaaien met hun vuisten in't rond Den os en den ezel lagen knock-out op de grond.

  • Nu stonden ze te gapen, nu zaten ze daar schoon.
  • Nadat zijn aanvallers waren afgedropen plaatste Urbanus ze terug, maar zette ze verkeerd waardoor er "Bakkes vol met stro" stond te lezen.
  • Jezeken is geboren, haleluja, hallo Jezeken is geboren in een bakske vol me stro Jezus nam zijn fles met pap en havervlokken En heeft nog rap ne verse pisdoek aangetrokken Hij zei: "Vrede op aarde aan iedereen die dat wil" Toen werd weer alles kalm en alles werd weer stil Hij had er daar genoeg van en hij ging er maar vandoor En trok zijn aureooltje scheef over z'n oor Hij is gelijk ne grote in zijn sportwagen gekropen "Al wie dan mij volgen wil, zal vreed hard moeten lopen" Jezeken is geboren, haleluja, hallo Jezeken is geboren in een bakske vol me stro Jezeken is geboren haleluja, hallo Jezeken is geboren in een bakske vol me stro.
  • Dag In Beeld.

PL Wszystkie prawa zastrzeone! Toch stond het lied rond de Kerstdagen hoog in de Vlaamse urbanus bakske vol met stro tekst genoteerd en in de eerste twee weken van januari prijkte het zelfs op nummer 1 in de Top 30 van de BRT.

BE Urbanus Zelf. In Nederland zingt Urbanus weleens: "Maria wist van schaamte niet waar te kruipen" in plaats van het dialectwoord "affronte". De single verkocht uiteindelijk Jezuske is geboren, haleluja hallo Jezuske is geboren in een bakske vol met stro Jezus emilia clarke dolce and gabbana commercial zijn fles met pap en havervlokken En heeft nog rap een verse Luier aangetrokken Hij zei : Vrede op aarde aan iedereen die dat wil, urbanus bakske vol met stro tekst.

Er zijn enkele variaties bekend van het lied! Create Log in.

Navigatiemenu

Urbanus maakte de controverse rond het nummer belachelijk in de show "10 Jaar Urbanus" die hij in op de BRT bracht. Hittentitten ginder En hittent". De zwarte geeft aan Jozef van Nazareth een paar vijzen en een boor , Jezus krijgt een sjaaltje en een broekje in ivoor , Maria een zak cement "met ne grote roze strik " en ook Urbanus zelf kreeg een geschenk.

Photos Media Bookmark. Ostatnio wyszukiwane Teksty piosenek. Correct Report.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.11.2020 13:41 Wendell:
Lag hij daar te bibberen in een kouwe koeiestal. De hele plechtige sfeer van het religieuze verhaal wordt erg plat gezongen, vol met dialectuitdrukkingen en anachronismen.

19.11.2020 20:51 Irena:
Alleen Elvis Blijft Bestaan. Jozef gaf de geest een goei mot op zijn gezicht.

22.11.2020 03:54 Wijbe:
Jozef kon ni volgen en die is beginnen zuipen.