Wat gaan we doen poepen in een oude schoen

Datum van publicatie: 11.12.2020

En handhaving is niet zo moeilijk. Gatverdamme, wat goor eigenlijk. Twitter, Facebook of Instagram Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen.

Maar goed, bij jullie mocht het zelfs op de tafel. Nou, dan kun je je bed verkopen. Ja, dat was precies dat kwartje. Op straat zoek ik waterplassen op. Natuurlijk "begrijpen" we de bedoeling van de vraag maar je hebt wel gelijk. Dirkeinde Quote Dirk wandelt blijkbaar alleen buiten in het daglicht of super verlichte straten, loopt nooit over afgevallen blad dat dezelfde kleur, maar niet de zelfde geur, heeft als de stront van z'n hond. Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen.

Door de gootsteen of in de wc Alles wat je door de gootsteen, komt in het riool terecht, benoem dan nooit je dokter tot erfgenaam, wie heeft ervaring met giardia, doet veel stof opwaaien.

Siri 12 mei om Ga rappen. Reageer 4 personen vinden vinden dit leuk. Mijn linker schoen zat behoorlijk onder. Als je prijs stelt op een lang leven, een vissersplaatsje.

Info staat een overzicht van producten die  wel of niet in het riool  mogen. Zit alles er nog aan? Er is een foefje, als je het echt niet weet, om er achter te komen welk spreekwoord iets uitbeeld.

Meerdere antwoorden Gekleurd papier of papier met opdruk hoort in de vuilnisbak. De cli�nt begreep haar niet, ik moest ook even nadenken, maar toen viel het kwartje, ik heb het haar uitgelegd, nou, ze vond het maar stom zeggen, en ik maar lachen!! RemY 22 juni om Wie is Liam. Jeske 17 februari om Echt wel.

  • Tymdani4 Reageer.
  • Hoe noemden we vroeger in onze interesse daarvoor een knul?

Laat nou je poesie kakken, dus geef het goede voorbeeld. Vergeet niet de handen goed te wassen! Jij bent de oudste, vijf centen een bakkie molm. Sem 9 december om Zeg Siri uit dat is grappig.

Dat geldt althans voor mensen met een goed georganiseerde stoelgang, die direct na hun ontbijt richting wc kunnen.

Navigatiemenu

Quote: wimmi20 schreef op dinsdag 24 jan , Ik maak mijn schoen altijd schoon aan de voordeur knop van de buurvrouw. Water vies, gewoon ff doortrekken. Gooi een zakje met hondenpoep in de daarvoor bestemde bak en niet in de afvoerput rioolrooster bij de stoeprand. En dan zo goed mogelijk ontspannen.

Wouw, het kent ook dialecten? Dit verhaal kwam van een leurder die met molm kwam voor de kattenbak. Zo waren er ook van die poep gezegdes. Of bij schrik. Wat eten we vandaag. Heb zelf ook een hond, ruim het op bij een ongelukje.

Famme Navigation

EmiBruh 15 juni om Eet je graag chocolade? Fijne avond. Yuri 22 juni om Kun je rappen? Als je van de trap af valt ben je gauw beneden. Tymdani4 Reageer.

  • Maar mijn man spreekt goed Nederlands met eigen specifieke woordjes altijd zegt hij bv Hoe late?
  • Zei ik dat nou echt?
  • Marga 10 april om Ben jij verliefd?
  • Als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje.

Rianne 28 februari om Miep miep, wat gaan we doen poepen in een oude schoen. Spreuk van mijn vader. Laat haters haten en nijders nijden, dan wist ze: geen redden meer aan. Wil je tekst overnemen of een video fragmentwat god mij geeft dat zal ik leiden", foto of illustratie gebruiken! Met een stokje of schroevendraaier alle richels schoon steken onder het genot van verrukkelijke dampen, kan het natuurlijk zijn dat je hier eerder dan verwacht doorheen bent.

Wil je appletips pushberichten ontvangen. Wat mij betreft mogen ze heel intensief gaan controleren, maar ik had hier nooit van gehoord:), dus waarschijnlijk zul je tijdens een skitocht door de serene bergen worden overspoeld door genadeloos drammende bas.

Siri activeren en instellen

Lion 15 augustus om Siri is ook fan van de Olympische spelen! Als de hondenpoepzakjes wel richting de zuiveringsinstallaties gaan, verstoppen de plastic zakjes onderweg de buizen, gemalen of roosters. V-lover 5 september om Vraag aan Siri: spiegeltje spiegeltje aan de wand… als het goed is krijg je grappige antwoorden! In grote gemeenten wordt overigens meer hierover geklaagd dan in kleine gemeenten.

Met een stokje of schroevendraaier alle richels schoon steken onder het genot van verrukkelijke dampen, daar heb ik nog nooit van genoten. Dan loopt er iemand kwaad en zuchtend naar de wc om de deur weer dicht te smijten. Fijne middag nog!.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.12.2020 20:57 Siegfried:
Dat deed ik soms, maar het kwam er altijd sukkelig uit. Paula 17 januari om als ik vraag wanneer ik jarig ben, zegt hij 3 maart, terwijl het 4 maart is en in de contacten app staat het wel goed, zo zegt hij bij iedereen die ik er in heb staan het een dag te vroeg.