Wat te doen weekend leeuwarden

Datum van publicatie: 22.11.2020

Musea Bewust en gezond lunchen doe je bijvoorbeeld bij Broodje Bewust , waar je lekkere biologische broodjes kunt eten gemaakt van producten die voornamelijk uit Friesland komen. Bekijk ook de UITagenda van de regio Leeuwarden ».

Zeilen en windsurfen bij Grouw. Direct naar overzicht met activiteiten in Leeuwarden » Leeuwarden , de hoofdstad van Friesland, heeft jong en oud veel te bieden voor een leuk dagje uit. Eigenlijk is heel de dierentuin leuk. Aqua Zoo Friesland. Er valt dus genoeg te beleven in en rondom Leeuwarden. Watersportplaatsen in Friesland.

Ook Minigolf USA is een leuke en uitdagende activiteit. Deze Friese hoofdstad stelt zeker niet teleur. Geniet bijvoorbeeld van een oranjekoek in de voormalige woonkamers. De steiger waar u op de boot stapt is op nike tech fleece trui blauw Nieuwstad.

Ga eens buiten schetsen en tekenen. Hou jij van deze moderne kunstvorm en wil je hier meer van af weten, dan is een street art tour een toffe manier om meer te leren over het verhaal wat te doen weekend leeuwarden achter die kleurrijke murals en op die manier gelijk de stad te leren kennen.

Een goed begin van de avond! Mata Hari staat op Over de Kelders. Maar, mijn excuses, ik ben niet geabonneerd op Libelle en daarom lees ik de strip niet vaak.

2. Shop till you drop

Hier overnacht je in een tweepersoons- of vierpersoonskamer, die vroeger diende als gevangeniscel. Toon alle locaties in Leeuwarden. Ga dan naar Leeuwarden, want de Oldehove is één van de scheefste torens van Nederland. Zo heeft de Friese hoofdstad Leeuwarden ontzettend veel te bieden om je een heel weekend te vermaken.

De exposities variëren van Friese cultuur tot moderne kunst en worden allemaal op bijzondere en moderne wijze tentoongesteld.

Resultaat: een onafgebouwde scheve toren met een stompe top? Kunstgalerien in Leeuwarden. Zomp door de modder op weg naar een waddeneiland en ervaar de ongekend mooie natuur. Dekema State is een klein landgoed ontstaan in de middeleeuwen. Gelukkig vind je genoeg van dit soort wat te doen weekend leeuwarden in Leeuwarden.

Ga suppen door de grachten

Ook voor een heerlijke lunch of diner kun je hier terecht. De ruimten in het Poptaslot.. Natuurmuseum Fryslan beoordelingen.

Friesland barst van de lekkernijen. Het is alsof de tijd hier heeft stilgestaan. NL Leeuwarden Leeuwarden 54 uitstapjes! WhatsApp Experience meer arrangementen 'Leeuwarden'. Friesland is zoveel meer dan Leeuwarden alleen.

Beklim 183 treden van de scheve toren

Winkelen In het centrum is het goed shoppen. Museum de Grutterswinkel 68 beoordelingen. Bezienswaardigheden en monumenten 5. En dat zie je terug in een breed aanbod aan culturele activiteiten als festivals.

  • Natuurgebieden en parken
  • En het leuke is, je kunt bij de hotelschool overnachten!
  • Ontdek de street art van Leeuwarden Wie verder kijkt dan zijn neus lang is zal in Leeuwarden de nodige street art ontdekken.
  • Volgende artikel wordt geladen:.

Historical Center Leeuwarden Information Center 15 beoordelingen? Er valt dus genoeg te beleven in en rondom Leeuwarden! Reishulpmiddelen In Cinema zijn de leukste en nieuwste films te zien. Bijvoorbeeld in de. In de Waag is een lunchroom. Voor de kleintjes draaien er altijd wel mooie. Gelukkig zijn de bedden nu wl comfortabel.

Jaap de Groot.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Oldehove is uiteindelijk nooit afgebouwd. De winkel biedt een tal van Friese streekproducten die ook nog eens geproefd kunnen worden! De treden van de toren zijn te beklimmen, met als beloning een weids uitzicht over de stad en Friesland.

Skutsjesilen op de Friese Meren leeuwarden, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit, nu al even ouderwets als een typemachine. Er zijn geen rondvaarten op zondag en maandag. Zoek reistips.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: