Weet ik veel app downloaden

Datum van publicatie: 15.02.2021

Download de gratis app Weet ik veel voor Android. Ze hebben beterschap belooft.

Hoe zit het met de puntentelling van een vraag bijv. Bij u gaat het gewoon om de eer en als u tijdens de uitzendingen live mee speelt, dan zijn er nog mooie prijzen te winnen, zoals een laptop of een leuk geldbedrag.

Fear the Walking Dead: Dead Run, Waar is de Windows Phone app? Clash Royale, Heroes of SoulCraft, Geen windows phone app?

Nog nietgespeld, je kan zo niet meespelen dus …. Waardeloosblijft hangen. App werkt niet synchroon met tv uitzending en loopt soms vast. Heb je bijvoorbeeld 68 punten gescoord, dan heb je als rapportcijfer een 6,8 behaald. Zeeslag Gratis.

Het aantal gehaalde punten worden omgezet naar een rapportcijfer.
  • Danielle Reply. Leuke app op mijn mobiel alleen jammer dat windows weer afhaakt VA:F [1.
  • Tja de WIndows 8 gebruikers vallen er weer af!!! De gratis Windows App Facebook maakt het eenvoudig om altijd met je vrienden verbonden te zijn.

Weet Ik Veel app

Weet ik veel. Uw cijfers zijn per uitzending terug te vinden in uw profiel en u ziet meteen wat uw gemiddelde is. Plants vs. U doet dat door onder meer een spelersnaam in te voeren, uw leeftijd en de provincie waar u uit komt. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Slechte app, vragen gingen door tijdens de reclame en daarna reageerde de app niet meer, waardeloos op deze manier om mee te spelen.

  • Netty van der Deen Reply. Ik kan het vanavond niet meespelen, want er wordt steeds naar mijn naam e.
  • Dit euvel was er ook 2 weken geleden.

Cindy Reply. Erg leerzame app VA:F [1. Categorien: GamesStrategie. Frans Reply. Zo jammer? Social Media. Als u bijvoorbeeld 74 punten heeft behaald, dan wordt uw rapportcijfer 7,4.

Account Options

Ik wilde zo graag meedoen. Tja de WIndows 8 gebruikers vallen er weer af!!! Erg leerzame app VA:F [1.

Alle vragen in de App zijn net als in het programma weet ik veel app downloaden 2 punten waard? Waar vind ik een link voor de quiz Windows of waar vind ik een app. Let wel dat er tijdens de shows maximaal Uitzending 2 ook weer het zelfde en nu vanavond 22 03 na de reclame helemaal geen contact meer.

Wendy Reply.

Speel mee met televisiequiz

Heb je bijvoorbeeld 68 punten gescoord, dan heb je als rapportcijfer een 6,8 behaald. Cindy Reply. Frans Reply. Maarten Reply. Zo is het dus leuk om wanneer u maar wilt uw algemene kennis te testen.

Zal ik dat dan maar eens maken? Beheer uw eigen postvak. Ik ben toch niet de enige. Downloaden snel de app en ga hem spelen? Wanneer u ingelogd bent is het meteen mogelijk om de vragen te gaan maken! Marjolein Reply. Geen windows phone app.

VA:F [1.

De beschrijving van Weet Ik Veel

Fiet Keijzer Reply. Een leuke manier om je kennis te testen!!! Waardeloze App, heb ik verwijderd en kijk al niet meer. Leuk spel, Beau doet het superleuk, maar dat die app nog steeds blijft hangen na reclame

Niet normaal loopt niet synchroon met tv of er komt helemaal niks VA:F [1. Deze weet ik veel app downloaden kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Als u bijvoorbeeld 74 punten heeft behaald, dan wordt uw rapportcijfer 7,4?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.02.2021 07:03 Andrea:
Zeeslag Gratis! Alle goed beantwoorde vragen zijn twee punten waard en in totaal zijn er punten te behalen.

18.02.2021 03:46 Yong:
App werkt niet synchroon met tv uitzending en loopt soms vast.