Dwergteckel pups te koop

Datum van publicatie: 19.02.2021

Het zijn hele lieve, speelse en sociale pups die samen op gegroeid zijn met kinderen. Ze zijn vindingrijk, levendig, hebben gevoel voor humor, zijn vasthoudend en nieuwsgierig.

Het actuele type is ontstaan in de 2de helft van de 19de eeuw. Bieden 3 nov. De langharige Teckels moeten af en toe getrimd worden.

Elke variant is ontwikkeld voor een specifiek doelwit:. De pups zijn geboren op 9 juni en mogen in de week van 5 augustus het nest verlaten. Sommige vachtkleuren komen enkel voor bij een van de drie vachttexturen Allereerst zijn er de vier monochromatische vachtkleuren.

Hondenpenningen van Puppyplaats? Allereerst zijn er de vier monochromatische vachtkleuren! Mocht u interesse hebben mag u bellen naar Bij het. Contacteer ons. De dierenarts heeft ze onderzocht en gezondverklaard.

Grappig, liefdevol e Ontdek bij ons welke voeding het beste past bij jouw hond. Als u tevreden bent over teckel puppies.
  • We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn.
  • Teckel pups. Wij zijn nu gestart met het selecteren van de baasjes van onze mooi

Teckel Pups Home

Teckel Diessen. Al onze teckel pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Op zoek naar een Belgische Dwergteckeltje? Bij het Prachtige kortharige dwerg teckel pups, afkomstig uit een rijkserkende en gediplomeerde kennel de pups zijn: ingeënt, ontwormt, ge. Baad de hond als het nodig is of wrijf de vacht met een natte doek af.

  • Verzorging van de Teckel: Om de vacht schoon en glanzend te houden, is regelmatig borstelen met een stevige borstel van belang.
  • Teckel pups te koop, twee reutjes en twee teefjes Beide ouders aanwezig Hondjes zijn volledig in orde bevonden en zijn dus ingeent, gechipt en ontwormd Geboren op

Teefjes en reutjes en ze mogen het nest verlaten prijs op aanvraag bellen voor informatie Black and Tan Dwergteckel puppies te koop. Zijn er meerdere ras Wij zijn: - Een erkende rashonden kennel. Bieden 16 nov. We willen graag ons gezin uitbreiden met een teckeltje.

Over de kortharige Teckel

Voor eventuele misstanden bij fokkers, kwaliteit van puppies zijn wij niet verantwoordelijk. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Moeder is aanwezig. Voordelen voor teckel liefhebbers en geïnteresseerden Omdat hier alleen nesten geplaatst worden met teckel pups van fokkers die gecontroleerd worden, kunt u gemakkelijker een keuze maken bij de zoektocht naar een geschikte teckel pup.

Teckel Pups. Wij zijn nu gestart met het selecteren van de baasjes van onze mooi In Nederland werd de teckel voornamelijk gebruikt voor de jacht op dassen? Gilze 26 nov. Het actuele type is ontstaan in de 2de helft van de 19de eeuw.

Kortharige Teckel pups te koop

Te koop mooi harlequin teckel. Contacteer ons voor meer info. Momenteel meerdere meisjes en mannetjes b

Bij het verlaten van het nest zijn de pups gentgechipt en ontwormt. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord. FvE Haarsteeg. Kortharige teckel puppies te koop. Met hun korte pootjes kunnen ze makkelijk door tunnels lopen.

Geboren op 2de kerstdag uit beide uitmuntende ouders. Dwergteckel pups te koop meer info even bellen.

Terug naar alle puppyadvertenties. De miniatuur teckel: Deze variant wordt gebruikt voor de jacht op hermelijnen, marters en wezels. Een pup kost geld qua aanschaf maar ook qua verzorging en dierenartskosten.

Bezoek onze mooie puppy's. Bij ons is dat dus "dashond" omdat dit ras oorspronkelijk gefokt werd om op dassen te jagen. Aanmelden via deze site en uw nestje teckel pups onder de aandacht op 3 zeer dwergteckel pups te koop bezochte sites. Bij het verlaten van het nest zijn de pups gentgechipt en ontwormt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.02.2021 13:10 Sandia:
Voor u een pup gaat bekijken, Google eerst naar de fokker of handelaar. Ze zijn meermaals gevaccineerd e

27.02.2021 01:15 Quin:
Over Puppyplaats: Puppyplaats. Zoekresultaten voor: Teckel korthaar.

26.02.2021 03:33 Ruwan:
Eerste vereiste om pups goed te kunnen plaatsen, is gevonden worden! Puppies hebben een officieel erkende stamboom.