Hoe kopieer je een link van youtube naar powerpoint

Datum van publicatie: 18.02.2021

Je kunt via verschillende sites een YouTube video downloaden als videobestand. De video begint dan vanzelf met afspelen wanneer je klikt.

Plak de invoegcode in het vak Van de insluitcode van een video en klik op de pijl. Selecteer het tabblad Invoegen op het lint van de werkbalk en selecteer achtereenvolgens Video en Onlinevideo. Als eerste nieuwe functies krijgen. Related posts.

In PowerPoint voor het web kunnen geen video's worden ingekort; onlinevideo's kunnen niet worden ingekort. Klik in Verkenner met de rechtermuisknop op het zip-bestand en kies Alles uitpakken.

Als eerste nieuwe functies krijgen. Soms wordt de invoegtoepassing niet weergegeven in de lijst, maar het werkt wel goed. De YouTube video verschijnt nu in de vorm van een thumbnail op je slide. Je kunt via verschillende sites een YouTube video downloaden als videobestand. Dan moet je Internet Explorer 11 genstalleerd hebben.

Wil je dat de video automatisch afspeelt?
  • De LiveWeb-invoegtoepassing is geïnstalleerd en kan worden gebruikt in PowerPoint
  • Dat zou ik je alleen niet aanraden: het kost namelijk meer moeite en het resultaat is niet echt om over naar huis te schrijven. LiveWeb installeren: Download de invoegtoepassing op uw computer.

Video afspelen

Selecteer vervolgens Onlinevideo. Video: een video vanuit YouTube invoegen in PowerPoint Als u het Vereenvoudigde Lint hebt uitgeschakeld, hebt u geen tabblad Diavoorstelling.

Waarom kan ik geen video's insluiten in PowerPoint? Alle opties zijn nu geconfigureerd: Klik op Installeren. Omdat de video is opgeslagen op een website, en niet is opgenomen in uw presentatie, moet er verbinding zijn met internet om de video te kunnen afspelen. Het maakt je namelijk een stuk flexibeler: je hebt geen internetverbinding nodig en je kunt de video bewerken in PowerPoint.

  • Opmerking:  Als de video niet op de juiste manier wordt ingevoegd, controleert u of u de vereiste Office-updates hebt geïnstalleerd.
  • Animaties, video en audio. Als u een voorbeeld van de video op uw dia wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op het videokader, selecteert u Voorbeeld en klikt u vervolgens op de knop Afspelen op de video.

Video: een video vanuit YouTube invoegen in PowerPoint U kunt uw filmpje het beste downloaden in een bestand dat makkelijk af te spelen is in Office, zoals. Het embedden van een YouTube video in je presentatie kan verschillen per PowerPoint versie?

Mensen in een organisatie kunnen video's uploaden, selecteer Ik ga akkoord met de voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst en klik vervolgens op Volgende! De video begint dan vanzelf met afspelen wanneer je klikt. We hebben getracht de noodzakelijke stappen zorgvuldig uiteen te zetten. Lees de gebruiksrechtovereenkomst, bekijken en met elkaar delen.

Embed YouTube in PowerPoint: verschillende versies

Ga in uw webbrowser naar YouTube. Related posts. Voor deze functie is PowerPoint voor Microsoft voor Mac versie

PowerPoint maakt onder de motorkap gebruik van Internet Explorer om video's af te spelen op Windows. Oke, behalve en dan? Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten! In het Vertrouwenscentrum worden macro's niet automatisch op deze manier uitgeschakeld. Ga terug naar stap 2 en klik op Insluiten :.

Was deze informatie nuttig?

Als u een upgrade kunt uitvoeren, wordt u aangeraden dit te doen om dit probleem dat niet kan worden opgelost te omzeilen:. Hoewel PowerPoint voor Mac zelf geen ondersteuning biedt voor het invoegen van een onlinevideo, hoeft u slechts een paar stappen uit te voeren waarmee u een video van YouTube of Vimeo kunt invoegen.

Je hebt namelijk helemaal geen link van de video nodig.

Selecteer vervolgens Onlinevideo. Begint de gemarkeerde tekst die u gaat kopiren met 'http'. Klik op OK in het berichtvenster. Diavoorstelling wordt geopend en u kunt op de knop Afspelen klikken om te beginnen.

Als u Windows 10 als besturingssysteem gebruikt, Windows 8, hoe kopieer je een link van youtube naar powerpoint. Om te beginnen kunt u de bestanden decomprimeren om ze te kunnen gebruiken. Voor Office is Windows 10, is Internet Explorer 11 al genstalleerd. Maar je kunt ook met de spatiebalk of pijltjes toetsen door de presentatie navigeren.

Stap 3: Plak het adres van het youtube filmpje die u wilt hebben in de speciale adresbalk op de website en volg de aanwijzingen om het filmpje te downloaden.

Dan kunt u beter een programma zoals Windows Media Player gebruiken! Een onlinevideo invoegen met de invoegtoepassing Web Video Player Open een nieuwe dia in uw presentatie.

Selecteer het tabblad Invoegen op het lint van de werkbalk en selecteer achtereenvolgens Video en Onlinevideo.

Wil je dat de video automatisch afspeelt. Een filmpje in uw presentatie kan, veel toevoegen, maar maken ze je ook onschendbaar? Ga naar de lijst Beheren onderin en selecteer vervolgens PowerPoint-invoegtoepassingen en klik op Start.

Is het een lang filmpje.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.02.2021 00:18 Oane:
Controleer op de videowebsite of een bepaalde video kan worden ingesloten. Nu je YouTube film in PowerPoint is ingevoegd, kun je hem de juiste plaats op de slide geven.

23.02.2021 15:23 Remziye:
Er wordt een videokader op de dia geplaatst.