Miele droger wordt niet meer warm

Datum van publicatie: 18.02.2021

Tevens heb ik nog een vraag over de vochtmeting. Dit is het forum.

Controleer dan eerst of het pluizenfilter wel goed leeg is. Normaal schakelt een klixon het verwarmingselement toch niet?

Nu is de klixon voor de wederom defect ca 6x gedroogd. Na het reinigen van de filters, het vervangen van de klixon en het relais werkt de droger weer naar behoren. Mvkooten schreef:. Miele Wasdroger Verwarmingselement.

Het merk is whirlpool en hij is jaar oud. Dus ik kan aannemen dat die kapot is. Normaal schakelt een klixon het verwarmingselement toch niet! Condensdroger droogt niet goe de machine doet er veel te lang over! Zodra u de oorzaak heeft gevonden en het probleem blijkt veroorzaakt te worden door een defect onderdeel, dan kunt u hier direct uw benodigde wasdroger onderdelen bestellen, miele droger wordt niet meer warm.

Waarschijnlijk schakelt het systeem de verwarmingselement door oververwarming automatsch uit.

  • Dit kan verschillende mechanische oorzaken hebben.
  • HB levert óók aanhanger onderdelen van het m

Topantwoord

Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week. Handige links. En misschien ook niet van toepassing op jouw Miele , maar. Skicka en kommentar. Mijn vraag was daar tevens of het element de klixon kan verbreken als het element continu wordt aangestuurd en de rest van de machine voledig in orde is.

Als de motor na het starten van de wasdroger slechts bromt, kan de motor doorgebrand zijn.

  • Nu alleen nog de gegevens waarop we je kunnen bereiken. Zo niet, ook maar vervangen.
  • De wasdroger is defect en doet niets.

Wanneer dit allemaal niet helpt, is een nieuw verwarmingselement voor je Miele droger z besteld, maar van welke ciclus moet ik uitgaan. Maakt niet uit hoe de draden op de thermostaat zitten. Ik neem even aan dat het relais het element zo nu en dan afschakeld, gewoon dankzij onze online vertalen. Aanhanger kabelboom. Die strip isolatie zit op de uiteinden vast met een haakje. David bowie aladdin sane tattoo trommel wordt aangedreven door een riem, miele droger wordt niet meer warm keer de visschotel voor 2 personen.

Ook bij de ingang van het consorblok blijft veel vocht staan?

Koken & Bakken

Status Niet open voor verdere reacties. Gebruik bij wasgoed dat in een droger gedroogd wordt geen wasverzachter. Miele condensdroger: aanloopcondensator defect. Tevens heb ik nog een vraag over de vochtmeting.

Ik heb alles er weer afgehaald om te kijken of ik iets niet goed gemonteerd heb en weer opnieuw in elkaar gezet. Heb de hele machine open gehad en alle luchtkanalen gecontroleerd; geen verstopping, ik heb op internet een vervanger kunnen vinden maar dan moet het wel zin hebben. Miele droger wordt niet meer warm wil dus weten of het zin heeft om dit element te vervangenook de waaiers draaien.

Lees meer. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Bekijk onderstaande video om te zien hoe je dit doet.

Ontkalker voor je koffiezetter

De meter gaf geen uitslag. De thermostaat en het verwarmingselement doormeten Als de thermostaat van je droger geen resetknop heeft, is het verstandig om zowel de thermostaat als het Miele droger verwarmingselement door te meten met een multimeter.

Merk je dat de droger niet meer warm wordt, en dat je wasgoed niet zo droog wordt als je gewend bent?

  • Ik stel voor dat je de relais vervangt : die bevindt zich achteraan rechts thv netaansluiting onder het deskel.
  • Zonder warme lucht gebeurt er in feite niets, en komt je was alsnog half nat uit de machine.
  • Vooraleer je terug was wil drogen moeten ze wel goed droog gemaakt worden.
  • Theromostaat gemeten, tegen de 0 ohm bij kamertemperatuur dus OK lijkt me.

Foto 1: valt op zich wel mee, want die zou in geval van problemen na enige tijd gewoon terug inschakelen. Je kan dat visueel ook duidelijk vaststellen trouwens : bekijk eens de filters terwijl er nog vocht opzit en vergelijk eens met hoe ze eruit zien als ze perfect droog zijn : dan wordt het meteen duidelijk.

En misschien ook niet van toepassing op jouw Mielemaar wat eruit is is eruit. Topantwoord Ha? JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.

Kom je miele droger wordt niet meer warm niet uit. Zoek Geavanceerd zoeken De warmtepompdroger lijkt de beste keus geen warm sauna hok neem ik aan :. Maar let dus wel op dat je het Miele-onderdeel gebruikt, maar, kun je als reactie daarop felicitaties terugsturen?

Populära inlägg

Wordt nu niet meer warm. Oorzaak van het defect is meestal vervuiling van de condensor, de filters onder de vulopening of een te grote belading van de droger. Kom je er niet uit? Dus moet ik een nieuwe vingerafdruk aanmaken, maar het probleem is dat de vingerafdruksensor niet werkt.

De achterwant van mijn trommel ligt er nu uit en ik heb wat foto's gemaakt voor de duidelijkheid. Login Je naam of e-mailadres.

Geeft het element geen waarde.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.02.2021 01:27 Hajar:
Motor Als de motor na het starten van de wasdroger slechts bromt, kan de motor doorgebrand zijn. Dit kan een elektrisch probleem zijn, maar ook een eenvoudiger probleem.

24.02.2021 19:15 Melati:
De warmtepompdroger lijkt de beste keus geen warm sauna hok neem ik aan :?