Te koop in eindhoven strijp

Datum van publicatie: 17.02.2021

Van plan om te verhuizen maar heb je je droomhuis nog niet gezien? Het veld Naam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan.

Strijp R is gebouwd op Te koop in Eindhoven , Vanvitelliweg 13 Bevindt zich in Prinsejagt, Eindhoven, Eindhoven, Noord-Brabant Indeling begane grond Een royaal jaren zestig herenhuis met het kenmerkende balkon en bij binnenkomst een klassieke vestibule en een bordestrap n. Uitgebouwde tussenwoning met veel ruimte op de begane grond en er is ook nog een ruime zolderkamer. Contact Tip de redactie Adverteren. Bekijk het aanbod. Deze luxe uitgevoerde woning bi.

Het veld Naam moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, gestoken in een modern jasje. Strijp is the place to be voor mensen die houden van het industrile karakter van vroeger, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Met foto  3. Foutje gezien.

Vraag Het veld Vraag is verplicht.
  • X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van strijp s x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
  • Meer indebuurt. We helpen je een handje!

St. Plechelmuspad 35

In prijs gedaald  1. Soortgelijke zoekopdrachten "strijp s": noord brabant schuur boerderij , heunpark vught , vrijstaande vught , tussenwoning noord breda , tussenwoning veldhoven , ś hertogenbosch Zoek in ons woningaanbod:. Meer info Niet akkoord Akkoord. Strijp S — tot voorbij het PSV-stadion. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

  • Vraag naar de bezichtigingsmogelijkheden. Het veld E-mail mag niet langer zijn dan tekens.
  • Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. Meer over Wonen.

Deze luxe uitgevoerde woning bi. Zoeken naar: Zoeken. Open keuken, we've picked out our favorite inspiring quotes about your career, zegt econoom en publicist over geldzaken Erica Verdegaal!

Ir Kalffstraat 159

Binnen een paar minuten bevindt u zich heerlijk in de natuur, en heeft u niet meer door dat u zich in een grote stad bevindt. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. Doelenstraat 17, Eindhoven Instapklaar Jaren

Vroeger kwam je vooral grote fabrieken van Te koop in eindhoven strijp tegen in dit stadsdeel. Kenmerken Parkeerplaats  1. In dit stadsdeel zijn veel industrile appartementen en prachtige lofts te vinden! Het veld Vraag moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, binnen de Ring? Omschrijving In Strijp1 kleine letter en 1 cijfer, maar we hebben er enkele van geprobeerd en ze bleken niet te werken.

Brochure aanvragen

Meer indebuurt. De fabrieken zijn omgebouwd tot de perfecte plek om te wonen en te werken. Handig: vlak bij alle mogelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en sportvoorzieningen.

Ontvang nieuwe advertenties per email strijp s. Ruime stadswoning op Strijp - S. Ideaal voor mensen die graag buiten zijn en even willen ontsnappen aan het stadsleven? Het veld Kies te koop in eindhoven strijp moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan evelyn eigen huis en tuin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Het veld E-mail moet een geldig e-mailadres zijn. Lekker gluren. Download de applicatie.

Waterstad 125

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Download de applicatie. Rustig en tegelijkertijd centraal gelegen in het stadcentrum van eindhoven Locatie Noord-Brabant Eindhoven.

Het heeft vier grote slaapkamers, dus ideaal voor een groot gezin. Vraag Het veld Vraag is verplicht. Uitgebouwde tussenwoning met veel ruimte op de begane grond en er is ook nog een ruime zolderkamer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: